کد خبر: 957158
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۸
تحقیق جدیدی نشان می‌دهد که دانشجویان امریکا فقیر‌تر از همیشه در کالج‌ها و دانشگاه‌های کشور ثبت‌نام می‌کنند و در نتیجه در دانشگاه‌هایی که شهریه بالاتری می‌خواهند و معتبر‌تر هستند، شانس تحصیل و موفقیت‌های آتی را ندارند.
عليرضا سزاوار
سرویس جامعه جوان آنلاین: پژوهشی که از سوی مرکز تحقیقاتی Pew منتشر شده، نشان می‌دهد تعداد دانشجویان دوره کارشناسی در کالج‌ها و دانشگاه‌های ایالات‌متحده در طول ۲۰ سال اخیر بیشتر شامل دانشجویان و خانواده‌های کم‌درآمد است.
این دانشجویان بیشتر در کالج‌ها و دانشگاه‌های ارزان شرکت می‌کنند که تمایل دارند، منابع کمتری برای کمک به دانش‌آموزان اختصاص دهند. آمار‌ها نشان می‌دهد، اکثریت دانشجویان کالج‌های ارزان‌قیمت از خانواده‌های فقیر هستند، اما اغلب آن‌ها در دانشگاه‌های مورد علاقه‌شان قرار نمی‌گیرند که ممکن است شانس خود را برای کسب مدرک لیسانس کاهش دهند. سهم دانشجویان کارشناسی ارشد هم که از خانواده‌های فقیر هستند، از ۱۲ درصد در سال ۱۹۹۶ به ۲۰ درصد در سال ۲۰۱۶ افزایش یافته است. تعداد دانشجویان کارشناسی که در انتخاب‌شان مشکلات مالی دخیل بوده هم از ۲۹ درصد در سال ۱۹۹۶ به ۴۷ درصد در سال ۲۰۱۶ افزایش یافته است. این گزارش به‌خصوص بر وضعیت مالی دانشجویانی که سن آن‌ها کمتر از ۲۳ سال، متأهل و بدون فرزند است، تأثیر بیشتری دارد. ریچارد فرای، یکی از همکاران این گزارش که یک اقتصاددان ارشد در Pew هم است، می‌گوید: «این قضیه باعث می‌شود که دانشگاه‌های ارزان قیمت مجبور به قسط‌بندی‌های مکرر برای شهریه شوند و در نتیجه توان پژوهشی و علمی‌شان به‌دلیل نبود نقدینگی کاهش می‌یابد و فارغ‌التحصیلانی کم‌سواد تحویل می‌دهند. بدهکاری دولت هم در این زمینه تأثیر دارد.» این پژوهشگر که سال‌ها در این زمینه تحقیق کرده است، می‌گوید: «در بررسی آمار‌ها نکته مهمی وجود دارد که آن رشد دسترسی افراد کم‌درآمد به دانشگاه‌هاست؛ اما همین وضعیت بی‌پولی و فقر هم از جمله مسائلی است که توان فارغ‌التحصیلی ساده آن‌ها را ریسک‌پذیر کرده است.» به گفته وب‌سایت پژوهشی-تحقیقاتی اینسایدهایرد برای تمامی دست‌انداز‌هایی که در مورد انتخاب دانشگاه‌های مطرح در آمریکا بیان شده است، به نظر می‌رسد که دولت با دادن بورسیه باید دست به کار شود. اتفاق مهمی که دولت و کنگره از آن امتناع می‌کند و به ضرر دانشجویان کم‌درآمد منجر می‌شود. یکی از مسائلی که اکنون مشخص شده، این است که کالج‌های انتخابی براساس هزینه‌ها واقعاً برای دانشجویان مفید نیست. قیمت خالص با لحاظ تورم که دانشجویان برای پرداخت هزینه تحصیل در کالج‌ها پرداخت می‌کنند، بازاری ایجاد کرده که کالج‌ها خانواده‌های کم‌درآمد را هدف گرفته‌اند. خانواده‌هایی که درآمد اندک دارند و نمایندگان کنگره هم بورس‌های تحصیلی برایشان درنظر نمی‌گیرند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار