سرویس سیاسی جوان آنلاین: صالحی با تأکید بر توانمندی ایران برای عبور از تحریمهای امریکا علیه ایران اظهارداشت: درست است که ما مشکلات اقتصادی داریم، اما ایران با توجه به خودکفایی در بسیاری از زمینهها، قادر به عبور از این مرحله است.
علیاکبر صالحی در گفتوگو با شبکه الجزیره با موضوع «ایران، چالشها بعد از کنفرانس ورشو» درباره طرح مذاکرات جدید و انتقادها درباره توان موشکی ایران تصریح کرد: موضوع موشکهای بالستیک ایران غیرقابل مذاکره است. وی کنفرانس ورشو و تلاشهای انجام شده علیه ایران را شکست خورده توصیف کرد و گفت: ما هیچ اهمیتی برای این کنفرانس قائل نیستیم. رئیس سازمان انرژی اتمی ایران خاطر نشان کرد: ما کنفرانس ورشو را بینتیجه میدانیم. وی با یادآوری ناکامی و شکست مقامهای امریکایی و نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این کنفرانس برای ایرانهراسی اظهار داشت: آنها به هیچ تصمیمی درباره ایران دست نیافتند و این یک رسوایی بزرگ برای آنها بود.
صالحی درباره حمایت ایران از مسائل مهم جهان اسلام و حمایت از مقاومت و آرمان فلسطین نیز گفت: افکار عمومی جهان عرب، حقایق را میداند و دوست و دشمن را خوب میشناسد.
وی همچنین با اشاره به همراهی شماری از کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی و نشستن برخی مقامهای این کشورها در کنار نتانیاهو نخست وزیر این رژیم و تلاش برای برقراری رابطه با تلآویو را رسوایی برای برخی حکام عرب برشمرد.
صالحی با تأکید بر توانمندی ایران برای عبور از تحریمهای امریکا علیه ایران اظهار داشت: درست است که ما مشکلات اقتصادی داریم، اما ایران با توجه به خودکفایی در بسیاری از زمینهها، قادر به عبور از این مرحله است. رئیس سازمان انرژی اتمی ایران افزود: ما تجارب زیادی طی ۴۰ سال گذشته به دست آوردهایم و تحریمها موضوع تازهای نیست و ایران در طول این ۴۰ سال قویتر شده است.
وی همچنین با تأکید بر مردمی بودن نظام جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: ما در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی شاهد حضور میلیونها نفر در خیابانها بودیم. ملت ایران حامی نظام جمهوری اسلامی است.
صالحی بار دیگر تأکید کرد که ایران به دلیل خودکفایی در بسیاری از زمینهها، قادر به ایستادگی در برابر تحریمهای دشمن است و تسلیم فشارهای خارجی نخواهد شد.
رئیس سازمان انرژی اتمی در بخش دیگری از سخنان خود درباره انتقادهای برخی کشورها علیه سیاستهای منطقهای ایران به ویژه در سوریه به تشریح تاریخچهای از فعالیت تروریستها در سوریه پرداخت و افزود: ایران در کنار مردم و دولت سوریه ایستاد و حضورش در این کشور به درخواست حکومت آنها بود. ایران تصادفی وارد سوریه نشد و بعد از این سالها مشخص شد که چه کسی حق و چه کسی باطل بود. ملت سوریه اکنون آگاه است و آینده درخشانی دارد. صالحی تأکید کرد: ایران هیچ نظری به سرزمین و ثروتهای عربستان سعودی ندارد. ما آرامش و امنیت را برای همه کشورهای منطقه میخواهیم. این شریان حیات ماست. برای همه این کشورها «خیر» را میخواهیم.