کد خبر: 896871
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
به مناسبت دومين سالگرد درگذشت مرحوم فرج‌الله سلحشور
استاد عزيزم چه سخت بود دو سال بدون شما، شما ديگر نيستيد و سينماي متعهد و انقلابي كه...
رضا نبي ئي

استاد عزيزم چه سخت بود دو سال بدون شما، شما ديگر نيستيد و سينماي متعهد و انقلابي كه برگرفته از فرهنگ حزب‌اللهي كشور است به شدت احساس تنهايي مي‌كند. در اين وضعيت اسفناك فرهنگي نبود هنرمند متعهدي چون شما براي سينماي اسلامي خسارتي جبران‌ناپذير است، به ويژه براي ما كه داشتيم انقلابي‌گري و ثابت قدم ماندن بر روي آرمان‌ها را از شما مي‌آموختيم. شما مي‌دانستيد كه هنر به ويژه فيلم و سريال يكي از تأثيرگذارترين ابزارها براي تبليغ است كه هاليوود و سينماهاي غربي از آن به بهترين شكل براي به انحراف كشيدن ذهن‌هاي مردم دنيا استفاده مي‌كنند و به همين دليل فرياد مي‌زديد مراقب نفوذ استكبار و صهيونيست‌ها در هنر باشيد. جريان روشنفكر غرب‌زده سينما به شما طعنه مي‌زدند و شما را افراطي و تندرو خطاب مي‌كردند. شما چون اقيانوسي پر عمق و آرام به فعاليت‌هاي خود ادامه داديد و ساده‌زيستي و انقلابي‌گري خود را حفظ كرديد و اجازه نداديد غرب‌زدگي و فرهنگ غربي كه تجملات دنيايي را به همراه دارد در روحيه شما تأثير بگذارد. 
پس از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي احساس تكليف كرديد و وارد ميدان پرخطر سينما شديد و از آن به بهترين شكل استفاده كرديد. در دهه 60 مجاهدت و رشادت‌هاي رزمندگان را به تصوير كشيديد و فرهنگ بسيجي و دفاع مقدس را ترويج داديد. در دهه‌هاي 70 و 80 سريال‌هاي فاخر قرآني را كه زبانزد بسياري از مردم دنياست كار كرديد كه واقعاً سريال‌هايي در شأن جمهوري اسلامي است. در دهه 90 نيز جريان فيلم و سريال‌سازي اسلامي را دركشور راه‌اندازي كرديد كه در كنار آن نيروهاي مذهبي زيادي را تربيت كرديد. 
علاوه بر آن در اين دهه سريال جهاني حضرت موسي را نيز به نگارش درآوريد كه ان‌شاء‌الله اميدوارم اين فيلم هرچه زودتر ساخته شود و مردم دنيا را آگاه‌تر كند. 
بله استاد گرانقدر! شما «مهدي نريمان» جنگ نرم بوديد و به موقع به خط زديد و رشادت آفريديد. براي جلوگيري از نفوذ فرهنگي دشمن به مهدي نريمان‌هاي زيادي احتياج داريم كه شما اين راه را براي نسل جوان مؤمن انقلابي هموار كرده‌ايد. 
در وصف شما همين بس كه رهبر حكيم انقلاب امام خامنه‌اي (حفظ الله)فرمودند: شهيد آويني و مرحوم سلحشور از پيشاهنگان فرهنگي كشور بودند. اين تمجيد امام امت خود مهر تأييدي بر عملكرد انقلابي شماست. 
اميدوارم بتوانم راهتان را ادامه دهم. 
روحتان شاد و يادتان گرامي باد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار