کد خبر: 874364
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۳
طراح سؤال از رئیس‌جمهور درباره مؤسسات مالی از ارسال نامه‌ای به هیئت‌رئیسه مجلس به‌منظور اقدام در قبال تعیین تکلیف طرح این سؤال در صحن پارلمان خبر داد.
فارس: طراح سؤال از رئیس‌جمهور درباره مؤسسات مالی از ارسال نامه‌ای به هیئت‌رئیسه مجلس به‌منظور اقدام در قبال تعیین تکلیف طرح این سؤال در صحن پارلمان خبر داد.
 
علی وقفچی نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی درباره پیگیری‌های خود نسبت به موضوع طرح سؤال از حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور با موضوع نابسامانی مؤسسات مالی و اعتباری، گفت: هفته گذشته نامه‌ای به هیئت‌رئیسه مجلس نوشته و تحویل آقای علی مطهری دادم تا برای تعیین تکلیف سؤال از رئیس جمهور درباره مؤسسات مالی و اعتباری اقدام صورت گیرد.

طراح سؤال از رئیس‌جمهور در صحن علنی مجلس در ادامه اظهار داشت: حتی یک مورد از امضا‌های نمایندگان پای سؤال پس گرفته نشده است و همه ۱۳۰ امضا به جای خود باقی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار