وزير خارجه امريکا در مخالفت با استراتژيست دولت اين کشور تأکيد کرد براي مقابله با تهديدهاي هستهاي و موشکي کرهشمالي حمله نظامي به اين کشور همچنان در دستور کار واشنگتن قرار دارد.
رکس تيلرسون در واکنش به اظهارات اخير استيو بنن، استراتژيست کاخ سفيد تأکيد کرد کاخ سفيد براي حل مسئله کرهشمالي همچنان راهحل نظامي را در دستور کار خود دارد.
استيو بنن، مشاور و استراتژيست کاخ سفيد اخيراً در گفتوگويي ضمن اشاره به اينکه واکنش پيونگيانگ به حمله نظامي امريکا در کمتر از ۳۰ دقيقه مرگ ۱۰ ميليون تن از مردم کرهجنوبي خواهد بود، گفته است: هيچ راهحل نظامي براي مسئله هستهاي و موشکي کرهشمالي وجود ندارد و اين گزينه را بايد کنار گذاشت.
رکس تيلرسون روز پنجشنبه در ديدار با وزيران خارجه و دفاع ژاپن تأکيد کرد: گرچه امريکا در پي يک راهحل مسالمتآميز براي حل بنبست موجود با کرهشمالي است اما اگر فشارهاي سياسي و اقتصادي عليه کرهشمالي منجر به توقف بلندپروازيهاي هستهاي پيونگيانگ نشود، امريکا همچنان حق استفاده از زور و حمله نظامي را براي خود محفوظ نگه داشته است.