
به خبرنگار ما، ساعت 10 صبح 13 خردادماه امسال دختر جواني وحشت زده به اداره پليس رفت و از مرد مسافركشي به اتهام آدمربايي شكايت كرد.
وي در توضيح ماجرا گفت: من اهل كرج هستم و در تهران در یک شركت خصوصي كار ميكنم. معمولاً هر روز با مترو ازكرج به تهران ميآيم، اما امروز به خاطر انجام كاري دير شد و تصميم گرفتم با تاكسي به تهران بيايم. از كرج به مقصد تهران سوار خودروي پرايدي شدم.
من در صندلي جلو نشستم و سه مسافر ديگر هم در صندلي عقب سوار شدند و راننده كه مرد جواني بود به طرف تهران به راه افتاد. در ميانه راه مسافران يكي يكي پياده شدند و من تنها شدم تا اينكه در نزديكي تهران راننده مسير خودرواش را تغيير داد. بلافاصله به او اعتراض كردم كه او مرا تهديد كرد. همان لحظه فهميدم كه او نقشه شيطاني در سر دارد به همين خاطر التماس كردم مرا پياده كند، اما فايدهاي نداشت تا اينكه در خودرو را باز كردم و در حالي كه خودرو در حال حركت بود، خودم را به پايين پرتاب كردم. پس از اين مرد، جوان خودرو را نگه داشت و تصميم داشت دوباره براي اجراي نقشه شيطانياش به سراغم بيايد كه بلافاصله از او و خودرواش با تلفن همراهم فيلمبرداري كردم و فيلم را به شماره يكي از دوستانم ارسال كردم. مرد شيطان صفت وقتي متوجه شد از او فيلم گرفتهام سوار خودرواش شد و پا به فرار گذاشت.
با طرح اين شكايت پرونده به دستور قاضي منافيآذر، بازپرس شعبه سوم دادسراي امور جنايي تهران براي شناسايي مرد آدمربا در اختيار تيمي از كارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفت. مأموران خيلي زود متهم را بازداشت كردند. وي در بازجوييها ابتدا منكر جرم خود شد، اما وقتي با مدارك و دلايل روبهرو شد به جرم خود اعتراف كرد. وي گفت: من متأهل هستم و به زودي دومين فرزندم به دنيا ميآيد. روز حادثه وقتي با دختر جوان تنها شدم شيطان مرا وسوسه كرد و اين نقشه شوم را طراحي كردم، اما دختر جوان از خودرو خودش را به پايين پرتاب كرد و من هم از ترس فرار كردم.
متهم براي ادامه تحقيقات و مشخص شدن جرائم احتمالياش به دستور قاضي منافيآذر در اختيار كارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفت.