کد خبر: 850450
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۵
معاون دانشجویی دانشگاه یزد گفت: تعدادی از دانشجویان خوابگاهی این دانشگاه مسموم شده اند که علت حادثه در دست بررسی است.
مهر: به گزارش دانشگاه یزد، علی مروتی معاون دانشجویی دانشگاه یزد گفت: در پی مسمومیت تعدادی از دانشجویان ساکن در پردیس خوابگاهی ۲ دانشگاه یزد کار امدادرسانی به بیماران بلافاصله آغاز شد.

وی افزود: از بامداد امروز با مراجعه تعدادی از دانشجویان که دچار مسمومیت بودند کار امدادرسانی به این دانشجویان از سوی کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی و اورژانس یزد به صورت سرپایی در محل نمازخانه پردیس خوابگاهی ۲ آغاز شد و تعدادی از این افراد با توجه به وضعیت مسمومیت آنها به بیمارستان‌های یزد و تفت اعزام شدند.

معاون دانشجویی دانشگاه یزد تاکید کرد: حال عمومی دانشجویان بیمار رو به بهبود است و علت حادثه در دست بررسی است.

مروتی اظهار داشت: همچنین از حضور به موقع و تلاش مسئولانه کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی و اورژانس یزد قدردانی کرد.

پیش از این نیز ۱۲۹  نفر از دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای شهید باهنر شیراز سه شنبه شب (دوازدهم اردیبهشت) پس از صرف شام در سلف سرویس دچار مسمومیت شدند که ۵۸ نفر از این دانشجویان به بیمارستان منتقل و ۷۱ نفر نیز در محل درمان شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار