کد خبر: 836878
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶
عضو شورای اسلامی شهر تهران، گفت: درباره حادثه پلاسکو شایعات بسیاری مطرح است و پیشنهاد داده می‌شود که در جلسه امروز حتی در دو نوبت به سؤالات پاسخ داده شود.

محمدمهدی تندگویان در سیصد و بیست و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد داد: امروز شهردار تهران برای ارائه گزارش حادثه پلاسکو حضور پیدا می‌کند و باید سؤالات خود را به عنوان نماینده مردم مطرح کنیم و شهردار به تک تک سؤالات موجود پاسخ دهد.

وی بیان داشت: همه نمایندگان امروز اجازه سؤال داشته باشند و باید امروز کاملاً به پاسخ شهردار اختصاص داده شود و جلسه در نوبت دوم نیز برگزار شود.

تندگویان یادآور شد: درباره حادثه پلاسکو شایعات بسیاری مطرح شده است که باید ابهامات موجود در این خصوص رفع شود و به سؤالات نیز پاسخ کامل داده شود. 

عضو شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: در کنار پاسخ به سؤالات شهردار تهران نیز گزارش حادثه پلاسکو را بدهد.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار