کد خبر: 836671
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲
با حضور جمعی از جهادگران برگزار شد:
این دوره ی سه روزه در مشهد مقدس انجام گرفته و 7 جلسه آموزشی با موضوع چیستی- چرایی و چگونگی اردوی جهادی به بحث حرکت های محرومیت زدایی اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری بسیج؛ دوره آموزشی حاج عبداله والی با حضور جمعی از جهادگران عضو جبهه جهادی منتظران خورشید برگزار شد.

این دوره ی سه روزه در مشهد مقدس انجام گرفته و 7 جلسه آموزشی با موضوع چیستی- چرایی و چگونگی اردوی جهادی به بحث حرکت های محرومیت زدایی اختصاص یافت.

سید علی بهشتیان مدیریت دوره آموزشی را برعهده داشت گفت: جایگاه خدمت به عباداله، نقش اردوهای جهادی در تمدن سازی؛ فرآیند برگزاری اردوی جهادی و راهکارهای تشکیل یک گروه جهادی از جمله عناوین تدریس شده در این دوره بود.

قائم مقام جبهه جهادی در همین خصوص افزود: این دوره به صورت مصور ضبط و مستند سازی گردیده است که به زودی پس از تدوین نهایی به همراه جزوه مکتوب در اختیار عموم علاقمندان به ویژه گروه های جهادی کشور قرار خواهد گرفت.

این فعال جهادی ضمن تقدیر از نهادهای همکار و اعضای مجمع خیرین جهادی که از این دوره حمایت کردند، اظهار داشت و محتوای این دوره که به همت برادر اسماعیل احمدی خادم جبهه جهادی(در 260 پنجرهدر نرم افزار پرده نگار(پاور پوینت) بنا به دو اصل نیاز سنجی و مخاطب شناسی تدوین شده است که یقیناٌ با استقبال جهادگران در کشور مواجه خواهد شد.

وی در پایان اشاره کرد: به زودی نحوه ی تحویل بسته ی آموزشی از طریق راه های ارتباطی جبهه جهادی اعلام خواهد شد.

سامانه پیامک 300013571123
درگاه (پایگاه اینترنتی)                      kapar.ir
کانال تلگرامی                            @kaparjahadi

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار