کد خبر: 835728
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۸
- ترامپ ديروز در يك توئيت نوشت: یک آدم لايق پاي كار بیايد اين نيويورك‌تايمز دروغ‌نامه فلك‌زده را بخرد یا درست اداره‌اش کند یا محترمانه درش را تخته کند.
-يك معترض امريكايي ديروز در فرودگاه نيويورك دست‌نوشته‌اي بالا گرفت كه روي آن نوشته شده بود من جانم را مديون پزشك ايراني‌الاصلم هستم.
- شهروندان انگليسي روز يك‌شنبه با انتشار توماري در اينترنت خواستار جلوگيري از ورود ترامپ به انگلستان شدند. شمار امضا‌كنندگان اين تومار در حال افزايش است و پس از مدت كوتاهي بيش از 180هزار نفر آن را امضا كرده‌اند. اگر شمار امضاها به ۱۰۰ هزار برسد پارلمان انگليس موظف خواهد شد موضوع را بررسي كند. قرار است لندن بزرگ‌ترين راهپيمايي را عليه ترامپ برگزار كند
- والدين «سحر» دانشجوي ايراني كه به تازگي از دانشگاه «استوني بروك» فارغ‌التحصيل شده، پس از سه سال براي ديدار وي به امريكا سفر كرده بودند كه صبح روز شنبه به وسيله پليس امريكا در فرودگاه بازداشت شدند و احتمالا به ايران بازگردانده شوند.
- روزنامه صهيونيستي جروزالم پست، در گزارشي با عنوان «مسئولان ارشد يهودي دولت ترامپ را بشناسيم» نوشت كه 11 شخصيت تأثيرگذار صهيونيست در كنار ترامپ حضور دارند.
- اينديپندنت با اشاره به دستور اجرايي «ترامپ» در مورد ممنوعيت مهاجرت مسلمانان هفت كشور به امريكا اين سؤال را مطرح مي‌كند كه چرا نام عربستان در ميان اين هفت كشور نيست؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار