کد خبر: 829672
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۴
با مشارکت انجمن خوشنویسان ایران و با حضور اساتید انجمن خوشنویسان صورت می گیرد:
با مشارکت انجمن خوشنویسان ایران و با حضور استاد محمدرضا مقدم و استاد امیرنجم دومین نشست آموزشی و تحلیلی خوشنویسی در نگارخانه فرهنگسرای گلستان برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه هشت و فرهنگسرای گلستان، این نشست آموزشی و تحلیلی خوشنویسی 8 دی ماه از ساعت 15 تا 17 در نگارخانه شماره 1 فرهنگسرای گلستان برگزار خواهد شد.
گفتنی است در این نشست به موضوع هایی چون سیرخط از دوره تیموری تا دوره معاصر، نشان دادن نمونه های خط از استادان بزرگ میرعماد، کلهر، ابوالرشید، عمادالکتاب و خصوصیات خطی ایشان، آداب قطعه نویسی خط نستعلیق، نسبت های طلایی خط نستعلیق در قالب های سیاه مشق، چلیپا، قطعه و سطر و کتابت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
علاوه بر امروز، هشتم دی ماه دومین جلسه نشست آموزشی و تحلیلی خوشنویسی در نگارخانه شماره 1 فرهنگسرای گلستان برگزار می شود.
علاقمندان به شرکت در این کارگاه می توانند هشتم دی ماه از ساعت 15 تا 17 به آدرس به فرهنگسرای گلستان به نشانی نارمک، خیابان گلستان، پایین‌تر از میدان هلال احمر مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۷۷۸۱۳۸۰۲ تماس بگیرند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار