کد خبر: 822854
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۴
رئيس سازمان صدا و سيما در مراسم تشييع پيكر شهيد محسن خزايي:
مراسم تشييع پيكر شهيد محسن خزايي خبرنگار سازمان صدا و سيما صبح ديروز با حضور جمعي از مسئولان و مردم از مقابل مسجد بلال اين سازمان برگزار شد.
شهيد خزايي خبرنگارتر از رسانه ملي بودبه گزارش «جوان» رئيس مجلس شوراي اسلامي در اين مراسم گفت: امروز روز بسيار سختي براي همه ما محسوب مي‌شود چرا كه عزيزي را از دست داده‌ايم كه سال‌هاي سال با او مأنوس بوديم و همه ملت ايران با صدا و گزارش‌هاي او انس گرفته بودند.  وي ادامه داد: شهيد محسن خزايي گل سرسبد خبرنگارها بود و دلباختگي عجيبي به امام حسين‌(ع) و انقلاب داشت.  رئيس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: شهيد محسن خزايي سال‌ها شور و شوق براي دستيابي به اهداف انقلابي‌اش داشت.  وي با اشاره با استواري و ايستادگي ملت ايران توضيح داد: ملت ايران، ملتي استوار و مجاهد است كه در راه اهداف خود هميشه وارد صحنه مي‌شود. عزيزان ما در صدا و سيما جزو نيروهاي مسلح نيستند كه در اين زمينه وظيفه‌اي داشته باشند اما زماني كه خبرنگارهاي ما همراه با نيروهاي مسلح درشرايط سخت حضور پيدا مي‌كنند، نمادي از اين است كه دركنار اين آرمان‌ها ايستادگي و پايداري بسياري دارند واين موضوع، موهبتي بزرگ براي يك ملت به شمار مي‌رود.

وي تصريح كرد: به خانواده شهيد محسن خزايي اعلام مي‌كنم كه سرتان را بالا بگيريد. افراد بايد آمادگي روحي داشته باشند تا چنين سعادتي را كسب كنند و بايد افتخار كنيد كه خداوند مدال شهادت را بر گردن آقا محسن انداخته است.  عبدالعلي علي عسكري، رئيس سازمان صدا و سيما نيز گفت: ما امروز اينجا و در كنار مسجد بلال و كنار شهداي گمنام با پيكر شهيدي وداع مي‌كنيم كه از ديار سيستان و بلوچستان بود و در سوريه و در شهر حلب براي مقابله در برابر استكبار و تكفيري‌ها و همچنين دفاع از مظلوميت ملت سوريه به شهادت رسيد.  وي ادامه داد: شهيد خزايي مردي بزرگ بود كه با داشتن روحيه انقلابي و همچنين تحليلي درست از دشمنان، وظايف خود را انجام داد.

رئيس رسانه ملي در ادامه صحبت‌هاي خود اظهار كرد: محسن خزايي خبرنگارتر از رسانه ملي بود و تحليل‌هاي جهاني داشت و به همين منظور و براي دفاع از حق به سوريه رفت.  وي يادآور شد: شهيد محسن خزايي انساني شجاع بود چرا كه يكي از خصلت‌هاي خبرنگاران سازمان صدا و سيما شجاعت است كه در ميدان‌هاي پرخطر و در همه جا حضور دارند و روايتگر وقايع مختلف براي ملت ايران هستند.
در ادامه مراسم تشييع شهيد محسن خزايي، محمد هادي خزايي فرزند اين شهيد بزرگوار روي صحنه حاضر شد و گفت: شهيد محسن خزايي هيچگاه ولايت را تنها نگذاشت و هميشه بر اين نكته تأكيد مي‌كرد كه يار ياور ولايت باشيد و ولايت را تنها نگذاريد. وي افزود: پدرم براي نشان دادن مظلوميت مدافعان حرم به سوريه رفت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار