کد خبر: 821836
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۴
ظریف در واکنش به انتخابات آمریکا:
وزیر خارجه ایران بیان اینکه در امور داخلی دیگر کشورها دخالت نمی‌کنیم و این انتخاب مردم آمریکاست، گفت: هر کس رئیس جمهور آمریکا بشود باید واقعیات جهان و منطقه ما را به درستی بشناسد و تعهدش در برجام را اجرا کند.

جوان آنلاين: محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که در بخارست به سر می‌برد، در نشست خبری مشترک با لازار کومانسکو همتای رومانیایی خود و در پاسخ به سؤال خبرنگار رومانیایی درباره نتیجه انتخابات آمریکا و پیروزی دونالد ترامپ تصریح کرد: ما در امور داخلی دیگر کشور ها دخالت نمی‌کنیم. این انتخاب مردم آمریکاست؛ اما هر کس رئیس جمهور آمریکا باشد باید واقعیات جهان و منطقه ما را به درستی بشناسد و با آن با واقع گرایی مواجه شود.

وی با بیان اینکه ایران و آمریکا روابط سیاسی ندارند؛ گفت: اما آنچه آمریکا به عنوان یک تعهد بین‌المللی چند جانبه در برجام پذیرفته است را باید اجرا کند.

به گزارش فارس، بهرام قاسمی سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی ورسانه‌ای وزارت امور خارجه کشورمان نیز در خصوص اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اظهار داشت: مردم ایران و جمهوری اسلامی ایران از سیاست‌ها و رویکرد گذشته دولتمردان آمریکا طی دهه‌های گذشته تجربیات ناخوشایند و تلخی داشته و دارند. آنچه برای ایران و مردم آن مهم، قابل اعتنا و ملاک در ارزیابی آنها خواهد بود، عملکرد و سیاست‌های اجرایی دولت آینده آمریکاست که از مواضع و اظهارات تبلیغاتی انتخاباتی ایشان در دوران رقابت‌های انتخابات از اهمیت بیشتری می‌تواند برخوردار ‌باشد.

بهرام قاسمی سیاست‌های دولت‌های گذشته آمریکا و مداخلات در امور کشورهای منطقه را عامل اصلی تشدید خشونت‌، افراط گرایی و تشدید و تحریک احساسات مردم مسلمان منطقه دانست.

وی همچنین افزود: شرایط ناپایدار و بی‌ثباتی کنونی در منطقه استراتژیک خاورمیانه، خلیج فارس، خلیج عدن و دریای سرخ و تهدیدهای ناشی از ترویج خشونت و افراطی ‌گری و گسترش تفکرات منحط و خطرناک و تروریستی انواع گروه ها مانند داعش که جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم مقابله با آن قرار دارد، همگی گویای لزوم بازنگری و باز اندیشی جدی در سیاست منطقه‌ای آمریکاست.


منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۹
0
0
سران سرخ پوستان امریکا هم با این باور غلط 400 سند وقرار داد با متجاوزین امریکائی امضا کردند . اما متجاوزین به یک سند هم پای بند نبودند . بطوری که نسل سرخ پوستان را از بین بردند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار