کد خبر: 820160
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۶
پسر جواني كه متهم است با همدستي يكي از دوستانش از كارگر پيتزافروشي زورگيري كرده است، پس از دستگيري مدعي شد به خاطر علاقه‌اش به پيتزا دست به زورگيري زده است.
به گزارش خبرنگار ما، چندي قبل پسر جواني سراسيمه به كلانتري 156 افسريه رفت و از دو زورگير شكايت كرد.
وي گفت: من در يك پيتزا فروشي در حوالي منطقه افسريه كار مي‌كنم. دقايقي قبل مرد جواني با پيتزا‌فروشي تماس گرفت و تعدادي پيتزا به آدرس خانه‌اي در حوالي بلوار ابوذر سفارش داد. وقتي پيتزا‌ها آماده شد با موتور به آدرس مورد نظر كه كوچه تاريكي بود، رفتم. داخل كوچه پسر جواني مرا صدا زد و گفت پيتزا‌ها را تحويل او بدهم. پيتزا‌ها را تحويلش دادم و منتظر پولش بودم كه پسر جواني از پشت‌سر مرا صدا زد. او قمه بزرگي در دست داشت و با انگشتش اشاره كرد، سكوت كنم. در حالي كه به شدت ترسيده بودم دو پسر زورگير علاوه بر پيتزاها، حلقه ازدواج و تلفن همراهم را از من به زور گرفتند و تهديد كردند چنانچه محل را ترك نكنم مرا به شدت كتك مي‌زنند كه من هم از ترس فرار كردم و به كلانتري آمدم.

با طرح اين شكايت تيمي از مأموران پليس به دستور قاضي علي وسيله ايرد موسي، بازپرس شعبه پنجم دادسراي ناحيه 34 براي دستگيري سارقان پيتزاخور وارد عمل شدند.
مأموران در نخستين گام با رديابي تلفن همراه شاكي دريافتند تلفن سرقتي در اختيار زن ميانسالي است. زن ميانسال در بازجويي‌ها به مأموران گفت: مدتي قبل پسرم شاپور اين گوشي را به من هديه داد. شاپور گفت كه از دوستش به قيمت مناسبي خريده است.
مأموران در ادامه شاپور 20 ساله را شناسايي و دستگير كردند. متهم ابتدا منكر زورگيري شد، اما وقتي با مدارك و دلايل روبه‌رو شد به زورگيري از كارگر پيتزا فروشي با همدستي يكي از دوستانش به نام فرجاد اعتراف كرد. وي گفت: مدتي قبل فرجاد به سراغم آمد و گفت قبلاً در مغازه پيتزا فروشي شاكي كار مي‌كرده، او گفت كه صاحب پيتزا فروشي او را اخراج كرده و حق و حقوقش را پرداخت نكرده است. او دنبال فرصتي مي‌گشت تا از صاحب پيتزا فروشي انتقام بگيرد. از آنجايي كه علاقه زيادي به پيتزا دارم، وقتي دوستم گفت كه قرار است به بهانه سفارش پيتزا از كارگر پيتزا فروشي زورگيري كند، قبول كردم در زورگيري به او كمك كنم. در نهايت شب حادثه در حالي كه به شدت گرسنه بوديم تعدادي پيتزا سفارش داديم تا به اين بهانه از كارگر پيتزا فروشي زورگيري كنيم. وقتي شاكي پيتزا‌ها را آورد با تهديد قمه و چاقو، علاوه بر پيتزا‌ها تلفن همراه و حلقه ازدواج او را هم گرفتيم. پس از حادثه تعدادي از پيتزا‌ها را خورديم و بقيه‌اش را هم به دوستانمان داديم.

با اعتراف متهم، مأموران فرجاد را شناسايي و دستگير كردند. صبح ديروز دو متهم براي تحقيقات به دادسراي ناحيه 34 منتقل شدند. زورگيران در بازجويي‌ها به جرم خود اقرار كردند. در ادامه دو متهم به دستور قاضي علي وسيله ايرد موسي براي تحقيقات بيشتر در اختيار كارآگاهان پليس آگاهي قرار گرفتند. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار