کد خبر: 816985
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱
با پایان یافتن عملیات شناسایی در موصل
الحشد الشعبی در بیانیه‌ای‌ اعلام کرد که عملیات شناسایی در موصل پایان یافته و آمادگی کامل برای عملیات آزادسازی شهر و منطقه موصل وجود دارد.
فارس: الحشد الشعبی (نیروهای داوطلب مردمی) در بیانیه‌ای رسمی بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی خود اعلام کرد: عملیات شناسایی در محورهای عملیاتی برای آزادسازی موصل از لوث وجود تروریست‌های جنایتکار داعش پایان یافته است.

این بیانیه می‌افزاید: نیروهای الحشد الشعبی بر آمادگی کامل خود برای ورود به عملیات آزادسازی تأکید دارند.

برخی منابع غیر رسمی شب گذشته (شنبه) از آغاز عملیات موصل خبر داده بودند اما منابع و مقامات رسمی عراق به طور رسمی چنین چیزی را اعلام نکرده‌اند.

روز گذشته «مسعود بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که بین نیروهای پیشمرگه و نیروهای امنیتی عراق، توافق صورت گرفته و به زودی عملیات موصل آغاز خواهد شد.

از مدت‌ها پیش نیروهای الحشد الشعبی، نیروهای ارتش و امنیتی عراق و نیروهای مستشار آمریکایی در بخش جنوب موصل و در منطقه القیاره (65 کیلومتری جنوب موصل) مستقر شده‌اند و نیروهای پیشمرگه نیز در قسمت غربی و جنوب غربی موصل  (25 کیلومتری شهر موصل) حضور دارند.

تا کنون وجود اختلافات و مسائل سیاسی مختلف از جمله حضور یا عدم حضور و کیفیت حضور نیروهای پیشمرگه در عملیات موصل، مشارکت نیروهای الحشد الشعبی، مداخله‌گری‌های ترکیه و موضوع حفظ جان شهروندان غیر نظامی آغاز عملیات آزادسازی موصل را به تأخیر انداخته است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
0
0
به كوري چشم عربستان وهابي حامي داعش نيروهاي مردمي در عراق تقويت خواهند شد وموصل نيز ازاد ميشود ووهابي ها به مركز خودشان عربستان رانده خواهند شد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار