کد خبر: 812914
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۴
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تصویب پنج رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد.
دکتر عبدالرحیم نوه ابراهیم، با اشاره به جلسه‌ای که در تاریخ 20 شهریورماه برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه 5 رشته در مقطع کارشناسی ارشد به تصویب رسید که سه رشته متعلق به دانشگاه امام باقر (ع)، یک رشته متعلق به دانشگاه امام حسین (ع) و یک رشته متعلق به همه دانشگاه‌ها است.

وی درمورد رشته‌های مذکور توضیح داد: رشته‌های امنیت اقتصادی و امنیت بین‌الملل جزو سه رشته متعلق به دانشگاه امام باقر (ع)، رشته جامعه‌شناسی دفاع مقدس متعلق به دانشگاه امام حسین (ع) و رشته علوم شناختی متعلق به همه دانشگاه‌ها هستند.

مدیرکل برنامه‌ریزی وزارت علوم تصریح کرد: با توجه به اینکه ثبت‌نام مقطع ارشد برای سال 95 به اتمام رسیده است، رشته‌های جدید از سال 96 در دفترچه انتخاب رشته ثبت خواهند شد.

منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار