کد خبر: 791320
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۸
مراسم تشييع حميد سبزواري پدر شعر انقلاب با حضور جمعي از شاعران و اهالي فرهنگ و خانواده وي در حوزه هنري برگزار شد.
پيكر «حميد» شعر انقلاب از حوزه هنري بدرقه شدوزير ارشاد در مراسم تشييع استاد حميد سبزواري گفت: اين ضايعه را به مقام معظم رهبري و جامعه هنري تسليت مي‌گويم، بعد از خواندن پيام پربار رهبري جاي سخن بنده نيست. جنتي با اشاره به شناخت خود از سبزواري گفت: استاد سبزواري را بعد از انقلاب در صداوسيما شناختم و با شناخت ٣٧ سال گذشته او را چهره‌اي مي‌دانيم، مخلص، فداكار، همراه با بصيرت نسبت به مسائل پيرامونش و كسي كه قلبش براي انقلاب و اسلام مي‌تپيد. وي افزود: استاد سبزواري ٧٠ سال در راه آرمان‌هاي انقلاب شعر سرود و اشعارش حماسه‌هاي ماندگاري بود در اذهان مردم، اشعار گوشنواز ايشان در حافظه همگان مي‌ماند. جنتی در پايان گفت: براي استاد سبزواري از خداوند طلب آمرزش و خانواده ايشان طلب صبر دارم. در ادامه اين مراسم حجت‌الاسلام گلپايگاني با اشاره به پيام مقام معظم رهبري درباره زنده ياد سبزواري گفت: قدر زر زرگر شناسد، قدر گوهر گوهري. در اين پيام نكات صريح و برجسته‌اي در وصف اين شاعر وجود دارد. شاعري كه خدا به او عمر طولاني عنايت كرد و در اين مدت حدود 75 سال سرود و زحمت كشيد و قلم زد و سخن گفت و جلسات ادبي را اداره كرد و آنگاه كه نداي ملكوتي امام در جهت خيزش انقلاب بلند شد، لبيك گفت و بهترين‌ها را تقديم نظام و انقلاب كرد.
محسن ممتحني فرزند استاد سبزواري در مراسم تشييع گفت: از مقام معظم رهبري به خاطر پيامشان تشكر مي‌كنم ما هميشه دعاگوي همه بزرگان بوده و هستيم و اميدواريم كه لطف رهبري كه هميشه شامل حال خانواده بنده شده است، ادامه داشته باشد. در ادامه مراسم، محمد گلريز خواننده بسياري از اشعار استاد حميد سبزواري، در مراسم تشييع اين استاد بزرگوار، آهنگ «‌اين بانگ آزادي»، سروده استاد سبزواري را خواند.

مراسم با تشييع پيكر استاد سبزواري تا تالار وحدت به پايان رسيد. پيكر اين شاعر انقلاب بعد از مراسم تشييع به فرودگاه و از آنجا براي تدفين به سبزوار منتقل مي‌شود. در اين مراسم، جمعي از شاعران انقلاب مانند حسين اسرافيلي، عليرضا قزوه، شمسايي، عباسعلي براتي‌پور و جمعي از اهالي فرهنگ و مسئولان فرهنگي كشور مانند محسن مؤمني‌شريف رئيس حوزه هنري، حجت‌الاسلام حشمتي معاون قرآني كشور، محمدرضا سرشار، سيدعباس صالحي معاون فرهنگي ارشاد و عليرضا مختارپور دبيركل نهاد كتابخانه‌ها حضور داشتند. همچنين مراسم ختم روز شنبه ٢9 خرداد از ساعت ١٧ در مسجد قبا برگزار مي‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار