کد خبر: 767419
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۴
معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران تشریح کرد:
معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران در تشریح بودجه شهرداری از بدهی حداقل ۷ هزار میلیاردی دولت به شهرداری خبر داد.
مهر: ناصر امانی در نشست خبری که با حضور خبرنگاران برگزار شده بود با اشاره به اولویت های ۴ گانه شهرداری در لایحه بودجه گفت: اولویت اصلی هزینه های اجتناب ناپذیر شهری بود.

وی افزود: نگهداشت شهر، بازپرداخت دیون و تعهدات ایجاد شده در سال های قبل به ویژه حوزه حمل و نقل و تحقق اهداف پیش بینی شده در برنامه ۵ ساله دوم با اولویت احداث خطوط مترو اولویت های دیگر شهرداری در بودجه سال ۹۵ است.

معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران همچنین در تشریح بودجه شهرداری از بدهی حداقل ۷ هزار میلیاردی دولت به شهرداری خبر داد.

امانی با اشاره به عوامل موثر در نحوه تنظیم بودجه سال ۹۵ گفت: این بودجه بر اساس برش سوم برنامه پنج ساله دوم درک شرایط اقتصادی و پیش‌بینی سناریوهای مختلف حوزه شهری، تجربیات دو سال گذشته برنامه پنج ساله دوم و اقتصاد مقاومتی بسته شد.

وی افزود: کارآمدی شهری، انضباط مالی، حضور حداکثری بخش خصوصی و نهادینه بودن نظام بودجه‌بندی بر اساس عملکرد را در بودجه سال ۹۵ مدنظر قرار دادیم.

معاون برنامه‌ریزی توسعه شهری و امور شوراهای شهرداری تهران با اشاره به ۶ رویکرد و سیاست ابلاغی از سوی شورای شهر برای بودجه سال ۹۵ شهرداری تهران توضیح داد: توسعه نظام برنامه‌ریزی مدیریت شهری، بهبود نظام‌های یکپارچه هوشمندسازی اطلاعات، اصلاح نظام درآمد شهر با تاکید بر منابع پایدار شهری، مشارکت حداکثری شهروندان در پروژه ها و فعال‌سازی کلیه امکانات و سرمایه در شهرداری رویکرد مصوب شورای شهر در بودجه ۹۵ بود.

امانی با بیان اینکه سیاست‌هایی را هم در تهیه و تنظیم بودجه رعایت کرده‌ایم، افزود: اهتمام به بودجه‌ریزی عملیاتی، تعادل بین منابع و مصارف، کاهش وابستگی به درآمدهای ناپایدار، اولویت‌بندی طرح‌های تملک پروژه‌های عمرانی، تحقق اهداف برنامه پنج ساله، تمرکز‌زدایی و حمایت از بخش خصوصی، کاهش فاصله شمال و جنوب، استقرار نظام فنی- اجرایی (که کار جدیدی در بودجه سال ۹۵ بود) و رعایت سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سیاست‌ها در تهیه بودجه سال آینده بود.

وی در ادامه با بیان اینکه شهرداری هم تاکیداتی داشت که باید رعایت می شد، اضافه کرد: بر اساس تاکیدات شهرداری باید موارد چهارگانه‌ای در بودجه رعایت می‌شد.

معاون برنامه‌ریزی توسعه شهری و امور شوراهای شهرداری تهران تصریح کرد: هزینه‌های اجتناب‌ناپذیر شهر در اولویت اول شهرداری بود. همچنین نگه‌داشت شهر، بازپرداخت دیون و تعهدات ایجاد شده و تحقق اهداف پیش‌بینی شده در برنامه پنجم اولویت‌های چهارگانه شهرداری تهران را تشکیل می‌داد.

امانی در ادامه، گزارش عملکرد ۲۰ ماه برنامه پنج ساله دوم شهرداری تهران را ارائه داد و گفت: مهمترین عملکردهای شهرداری در برنامه پنج ساله دوم شامل این موارد بوده است.

افزایش طول خطوط شهری با احتساب خط ۳ و توسعه خط ۴ به ۱۷۳ کیلومتر

وی با اشاره به ورود و بهره‌برداری از ۱۲۲ واگن شهری اشاره کرد و افزود: این تعداد واگن از مجموع ۱۹۲ واگن تکلیفی در سال ۹۳ و ۹۴ صورت گرفته است، ضمن اینکه سهم شهرداری در تامین واگن ها ۵۰ درصد و سهم دولت ۵۰ درصد بوده که متاسفانه دولت در این زمینه کمکی انجام نداده است.

معاون برنامه‌ریزی توسعه شهری و امور شوراهای شهرداری تهران با اشاره به افتتاح ۸ ایستگاه مترو اظهار کرد: بازنگری فرآیند صدور مجوز طرح ترافیک و تعداد مجوزهای طرح ترافیک از عملکردهای دیگر ما بوده است.

امانی با اشاره به نوسازی ۳ هزار و ۶۸۶ دستگاه تاکسی به منظور کاهش طول عمر ناوگان تاکسیرانی از خرید ۲۲۲ دستگاه اتوبوس دوکابین خبر داد و افزود: ۴ دستگاه اتوبوس سه کابین هیبریدی و ۲۲ دستگاه اتوبوس تک کابین شهاب خودرو و بازسازی ۳۵ دستگاه اتوبوس برقی از دیگر اقدامات شهرداری در ۲۰ ماه گذشته بوده است.

وی ادامه داد: سهم دولت در این بخش ۸۲.۵ درصد بود، اما دولت اصلا ورودی به این حوزه نداشته است.

معاون برنامه‌ریزی توسعه شهری و امور شوراهای شهرداری تهران اضافه کرد: توسعه سیستم نظارت تصویری در تقاطع‌ها و بزرگراه‌ها با ایجاد ۱۸۲ دوربین ثبت تخلف چراغ قرمز، نصب ۳۳۲ دوربین ثبت تخلف سرعت و نصب ۴۶ دستگاه دوربین ثبت تخلف ورود به مسیرهای ویژه از اقدامات ما بوده است.

امانی در ادامه به بخش فضای سبز اشاره کرد و گفت: در این حوزه نیز افزایش سرانه فضای سبز به ۱۵.۷ متر مربع، افزایش مساحت جنگل کاری و کمربند سبز به ۳۷ هزار و ۶۳۲ هکتار با ایجاد یک‌هزار و ۲۲۲ هکتار جنگل‌کاری و کمربند سبز، افزایش مساحد رود‌دره‌های ساماندهی شده به مساحت ۲۰۲ هکتار را در ۲۰ ماه گذشته داشتیم.

وی با اشاره به منابع بودجه سال ۹۵ شهرداری به اعتبار ۱۸۷۱۶ میلیارد تومان توضیح داد: در حوزه شهرسازی با رونقی که انشاءالله در ساخت و ساز خواهیم داشت ۹۴۷۴۷ میلیارد تومان از محل صدور عوارض پروانه خواهیم داشت که در این زمینه پیش بینی رشد ۶ درصدی را نسبت به سال قبل داریم.

معاون برنامه‌ریزی توسعه شهری و امور شوراهای شهرداری تهران گفت: در بخش فروش املاک ۱۵ هزار میلیارد تومان اعتبار داریم که ۸ درصد سهم کل بودجه را شامل می شود.

امانی تصریح کرد: در بخش مشارکت ها ۱۳ هزار میلیارد شامل ۷ درصد از کل بودجه را خواهیم داشت.

وی گفت: در بخش ارزش افزوده اعتبار ما ۳۸ هزار میلیارد تومان شامل ۲۱ درصد از سهم کل بودجه شهرداری سال ۹۵ است.

معاون برنامه‌ریزی توسعه شهری و امور شوراهای شهرداری تهران با اشاره به دیگر منابع درآمدی از وام، وصول مطالبات و ماده ۱۰۰ نام برد و گفت: در هر سه بخش به ترتیب ۷ هزار، ۶ هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه خواهیم داشت.

وی سهم سایر درآمدهای پایدار و مجتمع ایستگاهی را ۶ هزار و ۵ هزار میلیارد تومان خواند.

امانی ادامه داد: درآمدهای پایدار ما در بودجه ۹۵ با ۱۰ درصد رشد نسبت به سال ۹۴، از ۴ هزار میلیارد به ۴ هزار ۴۰۰ میلیارد پیش‌بینی افزایش یافته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار