دكتر علياكبر سياري گفت: اگر آنچه را در لايحه بودجه آمده است به وزارت بهداشت اختصاص دهند، مشكلي براي ادامه برنامههاي معاونت بهداشت و گسترش شبكههاي بهداشتي و درماني نخواهيم داشت.
وي افزود: ما براي 10ميليون و 100هزار نفر ساكنان سكونتگاههاي غيررسمي در حاشيه شهرها و شهرهاي زير 50 هزار نفر سيستم بهداشتي و درماني برقرار كرديم و قرار است آن را به شهرهاي بزرگتر گسترش دهيم. 2 هزار و 17 ميليارد تومان بودجه برنامه پزشك خانواده است كه امسال تصميم گرفته شد 65 درصد آن را به حوزه بهداشت اختصاص دهند.
سياري با اشاره به اينكه در حال حاضر پزشك و بودجه كافي براي برنامه پزشك خانواده نداريم، ادامه داد: در اين برنامه ما در دو استان فارس و مازندران براي هر 4هزار نفر يك پزشك داريم. براي بقيه استانها، حاشيه شهرها و همچنين شهرهاي زير 50 هزار نفر براي هر 2 تا 3 هزار نفر يك كارشناس مراقب سلامت در نظر گرفتيم. هنوز پيشبيني پزشك براي شهرهاي بزرگتر را به علت كمبود پزشك و هزينه آن ندادهايم.
وي تصريح كرد: اولويت اول ما روستا بود كه هنوز نتوانستهايم تعداد پزشك كافي را براي آن تأمين كنيم. نگراني ما اين است كه اگر پول پزشكان را در شهرها بالا ببريم آنها از روستا بازگردند. ما بايد ابتدا زيرساختها را براي شبكههاي بهداشتي و درماني فراهم كنيم تا بعداً پزشك را هم به آن اضافه كنيم.