کد خبر: 762632
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۸
حماسه نهم دي، بسان تازيانه‌اي بر مركب بدانديشاني بود كه مردد در انتخاب جبهه حق و باطل و گرفتار نفاق بودند تا زودتر صف خود را برگزينند و جامعه اسلامي از آفت اين عارضه شوم قدري پاكسازي شود.
حماسه نهم دي، بسان تازيانه‌اي بر مركب بدانديشاني بود كه مردد در انتخاب جبهه حق و باطل و گرفتار نفاق بودند تا زودتر صف خود را برگزينند و جامعه اسلامي از آفت اين عارضه شوم قدري پاكسازي شود.
به گزارش فارس، سرلشكر سيدحسن فيروزآبادي، رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح در پيامي به مناسبت فرارسيدن سالروز حماسه 9 دي و ميلاد پيامبر اعظم(ص) نوشته است: ملت شريف ايران اسلامي در يوم‌الله نهم دي ماه 1388 با شور و شعور آگاهانه و هوشيارانه خود، زيباترين تجلي بصيرت ديني را به نمايش گذاشتند و حماسه‌اي جاويد آفريدند. روز مجاهدت، روز تهذيب روح امت از زنگارهاي شبهه و انگاره‌ها، فتنه‌گراني كه در سايه تلاش دشمنان و بدانديشان سعي مي‌نمودند بين مردم و نظام فاصله انداخته و آنان را از آرمان‌هاي عاشوراي حسيني و حضرت امام خميني (ره) و انقلاب اسلامي دور سازند.
 حماسه نهم دي، بسان تازيانه‌اي بر مركب آنها بود كه مردد در انتخاب جبهه حق و باطل و گرفتار نفاق بودند تا زودتر صف خود را برگزينند و جامعه اسلامي از آفت اين عارضه شوم قدري پاكسازي شود. حركت خودجوش مردان و زنان ايران اسلامي در نهم دي، يك گام بلند به سمت ظهور بود، ‌گامي كه نشان از بيداري جامعه اسلامي حول محور ولايت فقيه داشت، زير تيغ باران دروغ‌گويي‌هاي سران فتنه و شبكه‌هاي پرشمار رسانه‌اي جبهه باطل، ملت شهيدپرور ايران بودند كه نشان دادند اجازه تكرار تاريخ و تنها ماندن آيينه امام حق را نمي‌دهند و اين يعني گامي به پيش رو، آمادگي براي ظهور امام زمان عليه‌السلام.
حماسه پر جوش و خروش نهم دي روز بصيرت ميثاق امت با ولايت، روز پيوند عاشورايي امام و امت و نقطه عطفي در تاريخ انقلاب و برگ زرين ديگري در افتخارات مرد و زن مسلمان ايراني به حساب مي‌آيد.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار