کد خبر: 761634
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۳
ذوالفقاری:
معاون وزیر کشور گفت: با اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی هرگونه اقدامات خرابکارانه در نقاط صفر مرزی خنثی شده است.
جوان آنلاین: حسین ذوالفقاری در حاشیه نشست تخصصی امنیتی اعضای شورای تامین استان، به تشریح شرایط امنیتی کشور پرداخت و اظهار داشت: در آستانه برگزاری انتخابات آسیب‌های امنیتی موجود احصا شده،  مسائل اجتماعی و تهدیدات احتمالی خارج از مرزها به ستاد مرکزی و متناظران استانی تذکر داده شده است.

وی افزود: اطلس امنیتی کشور تهیه شده و مسائل قومی و مباحث مربوط به کاندیداها به طور کامل انجام شده است.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه برآوردهای لازم برای تامین نیروهای اجرایی برگزاری انتخابات صورت گرفته است، اظهار داشت: توجه ویژه به مباحث امنیتی در مناطق دارای قومیت‌های مختلف، کنترل اطلاعاتی مناطق مرزی برای جلوگیری از فعالیت گروه‎های معارض، برگزاری جلسات هماهنگی و توجیه کاندیداها در فرمانداری های سراسر کشور و نظارت بر فعالیت احتمالی دشمنان در رسانه ها از دیگر اقدامات امنیتی صورت گرفته در آستانه انتخابات است.

ذوالفقاری با اشاره به اینکه هرگونه فعالیت گروه‌های تکفیری، ایضایی و تروریستی طی دو سال گذشته به طور کامل در کشور رصد شده است، گفت: با اشراف اطلاعاتی نیروهای امنیتی هرگونه اقدامات خرابکارانه در نقاط صفر مرزی خنثی شده است.

وی اظهار داشت: هیچ گونه بمب گذاری در کشور انجام نشده و تمامی گروه‌هایی که اهداف بمب گذاری در کشور را داشته اند نتوانسته‌اند از مرزها وارد ایران شوند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور برگزاری نشست امنیتی اعضای شورای تامین در استان‌ها را اقدام مناسبی برای شناخت تهدیدات احتمالی دانست و گفت: این دوره‌ها در حوزه‌های پیشگیری از جرم، مدیریت بحران و آشنایی با قوانین امنیتی و انتظامی برای اعضای شورای تامین ضروری است.

منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار