کد خبر: 761564
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۲
مديرعامل بانك كشاورزي گفت: مركز حمايت از فناوري‌هاي نوين كشاورزي با همكاري ايران و مركز تقريب مذاهب و دبيرخانه توسعه علوم و فناوري كشورهاي اسلامي در ايران تأسيس مي‌شود.
مديرعامل بانك كشاورزي گفت: مركز حمايت از فناوري‌هاي نوين كشاورزي با همكاري ايران و مركز تقريب مذاهب و دبيرخانه توسعه علوم و فناوري كشورهاي اسلامي در ايران تأسيس مي‌شود.
به گزارش «جوان»، مرتضي شهيدزاده در نشست خبري بيست و نهمين كنفرانس بين‌المللي وحدت اسلامي و اولين اجلاس توسعه علم و فناوري كشورهاي اسلامي كه در محل بانك كشاورزي ايران برگزار شد، اظهار كرد: به دنبال تصميم بانك كشاورزي در خصوص همكاري‌ كنفرانس بين‌المللي وحدت اسلامي در اولين اجلاس علوم و فناوري كشورهاي اسلامي پيشنهاد همكاري ما و دبيرخانه توسعه علوم و فناوري كشورهاي اسلامي مطرح شد و بانك تصميم گرفت در راستاي فعاليت‌هاي خود همكاري‌هايي با كشورهاي اسلامي دردستور كار قرار دهد.
وي افزود: در اين ارتباط جلسات مختلفي با حضور نمايندگان دبيرخانه توسعه علوم و فناوري كشورهاي اسلامي و واحدهاي مرتبط بانك كشاورزي برگزار شد و پيشنهاداتي مطرح و مورد توافق قرار گرفت. مديرعامل بانك كشاورزي ايران در خصوص اين توافقات گفت: اين بانك در نظر دارد به عنوان اولين حامي فناوري‌هاي نوين كشاورزي در كشورهاي اسلامي فعاليت كند. مديرعامل بانك كشاورزي يادآور شد: در نظر داريم طرح حمايت از كسب‌كارهاي نوپا و ديگر كشورهاي اسلامي را به اجرا درآوريم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار