کد خبر: 761234
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۳
با محوريت نامه امام رضا(ع) به حضرت عبدالعظيم(ع)
دبيركل اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانش‌آموزان از برگزاري دومين جشنواره ملي آيين دوستي با محوريت نامه امام رضا(ع) به حضرت عبدالعظيم حسني(ع) در ۲۵ بهمن‌ماه سال جاري خبر داد.
دبيركل اتحاديه انجمن‌هاي اسلامي دانش‌آموزان از برگزاري دومين جشنواره ملي آيين دوستي با محوريت نامه امام رضا(ع) به حضرت عبدالعظيم حسني(ع) در ۲۵ بهمن‌ماه سال جاري خبر داد.
به گزارش «جوان»، حامد علامتي در نشست خبري گفت: پيش‌تر مقرر شده بود كه اين جشنواره در 16 دي‌ماه برپا شود كه به علت تداخل با امتحانات دانش‌آموزان به 25 بهمن‌ماه سال جاري موكول شد.
وي موضوعات اين جشنواره را «همدلي و همزباني»، «سلام پنجره دوستي»، «نقش مديريت زبان در حفظ دوستي‌ها»، «راه‌هاي نفوذ شيطان»، «نقش راستگويي و امانتداري در حفظ وحدت»، «نقش حفظ وحدت در رشد و پويايي جامعه» و ساير موضوعات برگرفته از متن نامه حضرت امام رضا(ع) معرفي كرد.
علامتي با بيان اينكه جشنواره آيين دوستي امسال در دو بخش دانش‌آموزي و فرهنگيان برگزار مي‌شود، گفت: بخش دانش‌آموزي خود شامل دو بخش فردي و گروهي است. دانش‌آموزان مي‌توانند به صورت فردي در قالب‌هاي مقاله پنج پاراگرافي، داستان و خاطره، عكس‌نوشت، نامه‌نگاري، گزارش‌نويسي، فيلم كوتاه و انيميشن شركت كنند.
وي بخش ويژه را شامل «نامه‌اي به دوست مسلمانم» معرفي كرد و گفت: قالب بخش گروهي، نشريه و روزنامه‌نگاري و نمايشنامه راديويي است. در بخش مربوط به فرهنگيان، عموم معلمان، معاونان و مربيان پرورشي و مربيان اتحاديه‌هاي انجمن‌هاي اسلامي مي‌توانند در موضوعات مطرح شده به توليد محتوا بپردازند.
علامتي توليد كارت پستال، اينفوگرافي نامه امام رضا(ع) و پاكت نامه امام رضا(ع) را از جمله محصولاتي برشمرد كه در حاشيه دومين دوره جشنواره ملي آيين دوستي تهيه شده است و اظهار كرد: پاكت نامه امام رضا(ع) همزمان با هفته وحدت و ميلاد حضرت عبدالعظيم(ع) در مدارس و اين آستان مطهر توزيع مي‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار