کد خبر: 758892
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳
سخنگوی قوه قضاییه از دستگیری ۴ جاعلی خبر داد که با جعل دستخط و امضای مسئولان از مردم اخاذی می‌کردند.
 فارس: حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی دستگاه قضا در هشتاد و نهمین نشست خبری با اشاره به دستگیری چهار جاعل در هفته‌های گذشته گفت: این افراد امضاء یا دستخط مسئولان را جعل می‌کردند و از مردم اخاذی و ایجاد مزاحمت می‌کردند.

وی افزود: این جاعلان با مدارک و امضاهای جعلی بعضاً به سیستم‌های بانکی مراجعه می‌کردند و درخواست‌هایی خلاف قانون داشتند که برخی از آنها با هوشیاری دستگاه‌ها و برخی با فعالیت حفاظت قوه قضائیه بازداشت شدند.

اژه‌ای از مردم خواست در خصوص برخی از این افراد که پیچیده عمل نمی‌کنند و بدون کارت شناسایی یا ابلاغ و مأموریت مشخصی مراجعه می‌کنند، فریب نخورند.

اژه‌ای با تأکید و تلاش حداکثری قوه قضائیه برای تحقق اقتصاد مقاومتی که مجدداً مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار گرفت و برای دولت وظایفی تعیین شد، گفت: قوه قضائیه ضمن تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی، به دولت نهایت کمک را خواهد کرد.

سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد: قوه قضائیه در جهت رفع بیکاری، تولید بیشتر، خروج از رکود و مبارزه با فساد نهایت کمک را به دولت خواهد کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار