کد خبر: 757897
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۴
توليدكنندگان به نعمت‌زاده نامه نوشتند
تعلل بانك مركزي در آغاز صدور كارت اعتباري خريد كالاي ايراني باعث شده انجمن صنفي كارفرمايي توليدكنندگان لوازم خانگي كشور با ارسال نامه‌اي به وزير صنعت، معدن و تجارت خواستار اجراي سريع اين طرح براي جلوگيري از ورشكستگي واحدهاي توليدي شود.
تعلل بانك مركزي در آغاز صدور كارت اعتباري خريد كالاي ايراني باعث شده انجمن صنفي كارفرمايي توليدكنندگان لوازم خانگي كشور با ارسال نامه‌اي به وزير صنعت، معدن و تجارت خواستار اجراي سريع اين طرح براي جلوگيري از ورشكستگي واحدهاي توليدي شود.
به گزارش نسيم، در اين نامه آمده است:علي‌رغم عزم جدي آن مقام محترم و ساير همكارانتان در وزارت صنعت، معدن و تجارت مبني بر اجراي پروژه خروج از ركود صنايع داخلي، متأسفانه اما و اگرهايي كه از گوشه و كنار به گوش مي‌رسد، معضلي خارج از تصور را براي توليد‌كنندگان پديد آورده است.
در واقع ركود حاكم بر بازار كه ناشي از انتظار مردم براي كاهش قيمت‌ها در پساتحريم بود، اين بار دست به دست انتظار خريداران براي عملياتي شدن كارت‌هاي اعتباري داد و تقاضا براي خريد را به فاجعه‌آميزترين حد ممكن كاهش داد.  در اين شرايط امكان تنفس و ادامه حيات براي توليدكننده غيرممكن است و شك نداشته باشيد پاشنه آشيل دولت يازدهم كه همانا اشتغال و خروج از ركود است اين بار با موج عظيم، سهمگين و زنجيره‌اي تعديل نيروي انساني در خطوط كارخانه‌ها، به خطر خواهد افتاد.
بنابراين از آن مقام محترم خواهشمنديم پيش از آنكه شكست اين طرح ملي مستمسكي شود در دست بدخواهان دولت، بيش از اين اعتماد افكار عمومي را نسبت به برنامه‌هاي دولت يازدهم از بين ببرد دستور فرماييد دستگاه‌هاي متولي اقدام عاجل را انجام دهند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
0
0
کاهش تقاضای بازار نشان دهنده وضعیت بد اقتصادی مردم است ودولت با این اقدام برای کاهش مصنوعی تورم تلاش می کند وفعلا تورم مانند یک فنر تحت فشار قرار گرفته که به محض تحریک بازار وصدور کارت خرید برای مردم دولت نمی تواند جلوی تورم را بگیرد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار