کد خبر: 745606
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۸
رئیس کمیته عالی انقلابی یمن در مصاحبه با یک روزنامه انگلیسی گفت که آمریکا دستور حمله به یمن را به عربستان داده است.
 تسنیم: محمد علی الحوثی رئیس کمیته انقلابی یمن به روزنامه انگلیسی ایندیپندنت گفت: آمریکا مسئول آنچه در یمن روی می‌دهد است، زیرا این واشنگتن بود که دستور حمله به یمن را به عربستان داد.

وی افزود: آمریکا سیاسیت خارجی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس را تعیین می‌کند و دستور اجرای آن را به این کشورها می‌دهد.

این عضو بلندپایه جنبش انصارالله افزود که جنبش متبوعش ملیاردها دلار از بیت‌المال را که به دلیل فساد دولت مستعفی و فراری یمن در حال از بین رفتن بود، نجات داده است.

وی گفت که انصارالله آمادگی خود برای مشارکت در گفتگوها را به بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرده است، زیرا این جنبش معتقد است که همه جنگها باید با گفتگوی ملی پایان یابند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار