کد خبر: 739306
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰
یک دادگاه در سئول ضارب سفیر آمریکا در کره‌جنوبی را به 12 سال حبس محکوم کرد.

 

خبرگزاری ایسنا: کیم جی- جونگ، این شهروند کره‌جنوبی متهم به کارشکنی و تلاش برای قتل مارک لیپرت سفیر آمریکا در سئول است.

جون یونگ-ماِانگ، سخنگوی دادگاه منطقه مرکزی سئول اعلام کرد که کیم جی- جونگ و دادستان هر دو یک هفته زمان دارند تا درخواست دادگاه تجدیدنظر کنند. دادستان‌ها پیش از این خواستار 15 سال زندان برای وی شده بودند.

این ضارب، مارک لیپرت را در ماه مارس و در یک صبحانه کاری در سئول مورد ضرب و شتم قرار داد که منجر به بریدگی‌های عمیقی در صورت و بازوی وی شده بود. لیپرت نیز پنج روز در بیمارستانی در سئول بستری بود.

کیم خود را یک فعال مخالف آمریکا می‌داند و به پلیس گفته بود که هدف وی از حمله، اعتراض به مانور نظامی مشترک سالانه آمریکا - کره‌جنوبی است، اما وی قصد کشتن سفیر آمریکا را نداشته است.

پلیس اعلام کرده بود که کیم قصد قتل لیپرت را داشته، زیرا دو مرتبه چاقو را با قدرت وارد بازوی وی کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار