کد خبر: 737514
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۶
قاسم غفوري
کشورهاي اروپايي و البته آمريکا در طول هفته‌هاي اخير گرفتار بحراني به نام بحران آنچه مهاجرين غيرقانوني مي‌نامند، مي‌باشند. مهاجريني که البته براساس قوانين بين‌المللي و کنوانسيون پناهندگان سازمان ملل مصوب 1951 به عنوان آواره و پناهنده شناخته مي‌شوند و ادعاي مهاجر غيرقانوني بودن آنها صرفا بهانه‌اي براي سرکوب آنان است. کشورهاي غربي در حالي براي پاسخگويي به فشارهاي افکار عمومي جهان به برگزاري نشستهاي دوجانبه سراسري مي‌پردازند که عملا اقدامي براي کمک به پناهجويان صورت نمي‌دهند. آنچه اين روزها در بسياري از کشورهاي اروپايي روي مي‌دهند نشانگر وضعيت بحراني پناهجويان و عدم گام عملي سران اروپا براي مقابله با اين وضعيت است. مجموع اين رفتارها در حالي صورت مي‌گيرد که يک نکته بسيار مهم در رفتار سران اروپا مشاهده مي‌شود و آن اجراي ابعاد جديدي از اسلام ستيزي است که مي‌توان آن را نسل‌کشي مسلمانان دانست.

اين رويکرد زماني آشکارتر مي‌شود که برخي از کشورهاي غربي که کانون اصلي ورود پناهجويان مي‌باشند رسما عدم پذيرش پناهجويان مسلمان را مطرح کرده‌اند. آنها ادعا دارند ورود اين افراد تهديدي براي مسيحيت است در حالي که مقابله با ورود احتمالي داعش بهانه ديگر آنان را تشکيل مي‌دهد. مجموعه را فشارهاي ضد اسلامي سران غرب را از ابتداي آواره شدن پناهجويان به اروپا تا زمان ورود آنان به کشورهاي اروپايي مي‌توان مشاهده کرد.

 اکثر پناهجويان از کشورهاي غرب آسيا به ويژه سوريه و عراق و نيز کشورهاي آفريقايي مي‌باشند کشورهايي که گرفتار حملات تروريستي شده‌اند. تروريستها در حالي به کشتار مردم اين کشورها مي‌پردازند که اکثر جمعيت آنان را مسلمانان تشکيل مي‌دهند نکته مهم آن است که به اذهان برخي سران غرب و اسناد افشا شده نظير اسناد ويکي ليکس و اسنودن، گروه‌هاي تروريستي يا توسط دستگاه‌هاي اطلاعاتي آمريکا و انگليس ايجاد شده با توسط متحدانشان در منطقه. داعش در حال نسل‌کشي مسلمان است در حالي که غرب با عناوين مختلف از جمله ادعاي حمايت از معارضان ميانه‌رو سوري به حمايت و کمک تسليحاتي و مالي به آنان مي‌پردازد. حملات تروريستها مردم سوريه و عراق را به اردوگاه‌هاي آوارگان در مناطق مرزي به ويژه ترکيه و اردن سوق داده است.

گزارش‌هاي سازمان ملل نشان مي‌دهد جنايتهاي بي‌شماري عليه ساکنان اين اردوگاه‌ها صورت مي‌گيرد در حالي که کشورهاي غربي از اجراي تعهدات مالي و بهداشتي خود در قبال اين اردوگاه‌ها خودداري مي‌کنند. مرگ ساکنان اين مناطق و جناياتي که عليه آنان موجب شده تا بسياري از افراد به دنبال ترک اين اردوگاه‌ها  باشند. فاز بعدي اسلام‌ستيزي سران غرب را در گرفتار شدن اين آوارگان به دست قاچاقچيان انسان و يا مرگ‌و مير اين افراد در مسير رسيدن به مرزهاي اروپا مي‌توان مشاهده کرد.

  غرب ادعا دارد که به دنبال مقابله با قاچاقچيان است اما در اصل از اين گروه‌ها حمايت مي‌کند چرا که زمينه‌ساز مرگ و مير مسلمانان بي‌شماري شده‌اند. نکته مهم آنکه معطوف شدن غرب به مقابله با اين قاچاقچيان به منزله عدم رسيدگي به وضعيت بحراني پناهجويان است که خود بخش ديگري از سياست نسل‌کشي مسلمانان را دربرمي‌گيرد. افرادي که بتوانند مراحل مذكور را سپري نمايند به پشت دروازه‌هاي کشورهاي اروپايي مي‌رسند در حالي که عدم رسيدگي به وضعيت آنان و نگهداري آنها در اردوگاه‌هاي غيراستاندارد و غيربهداشتي و نيز سرگردان شدن آنان در مناطق مرزي زمينه‌ساز مرگ بسياري از آنان مي‌گردد.

 جالب توجه آنکه نيروهاي امنيتي کشورهاي اروپايي به جاي رسيدگي به وضعيت بحراني اين افراد سياست سرکوب را اجرا مي‌کنند که نمود آن را در مقدونيه مي‌توان مشاهده کرد جالب توجه آنکه برخي از کشورهاي اروپايي رسما اعلام مي‌کنند پناهجويان مهاجر بويژه مسلمانان حق ورود به اروپا را ندارند و بايد به کشورهايشان بازگردانده شوند.

نکته مهم آنکه سران غرب با بيان واژه مهاجرين غيرقانوني و تاثير آنان بر اقتصاد اروپا و نيز ادعاي ورود داعش در لواي نام اين مهاجرين به اروپا احساسات نژادپرستانه شهروندان اروپايي را تحريک و عليه پناهجويان به کار مي‌گيرند. محور اين اقدامات نيز اسلام‌ستيزي و مقابله با مسلمانان است. نکته بسيار مهم در سياست ضد اسلامي سران غرب آنکه بي‌توجهي آنان به مسئله پناهجويان موجب شده تا الگوي جديد از برده‌‌داري در اروپا به پا کرده که شامل بردگي پناهجويان براي دريافت مقداري غذا براي زنده ماندن است. اروپا به سمت برده‌داري پيش مي‌رود که نتيجه آن فاجعه‌اي انساني است.

 با توجه به آنچه ذکر شد مي‌توان گفت که غرب در حال رقم زدن ابعاد جديدي از اسلام‌ستيزي است در حالي که در ظاهر ادعاي تلاش براي حمايت از پناهجويان را سرمي‌دهد در حالي که در اصل کشتار آنان را رقم مي‌زند.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار