کد خبر: 736649
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۴
وزیر امورخارجه کشورمان نبرد اصلی را بین افراط گرایی و اعتدال دانست و گفت: همه کشورهای اسلامی علیه افراط گرایی متحد شوند.
تسنیم: محمد جواد ظریف و طیب البکوش وزرای خارجه ایران و تونس روز دوشنبه (9شهریور94) با یکدیگر دیدار و در مورد همکاری های مشترک دوجانبه و راه حل های سیاسی برای بحران منطقه رایزنی و گفت‌وگو کردند.

ظریف افراط گرایی و تروریسم را خطر بزرگ جامعه اسلامی عنوان کرد و گفت: امروز نبرد اصلی بین افراط گرایی و اعتدال است و همه کشورهای اسلامی باید در یک جبهه علیه افراط گرایی متحد باشند.

وی خواستار توقف دخالت خارجی در بحران های منطقه ای شد و افزود: راهکار گفت‌وگو باید مبنای راه حل بحران های منطقه قرار گیرد و هر نوع کمکی در جهت تسهیل مسیر گفت وگو باشد.

ظریف خاطرنشان کرد: برای گفت‌وگو و روند سیاسی در سوریه، یمن و دیگر مناطق گرفتار بحران نباید شرط گذاشته شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار