کد خبر: 734962
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹
با افزایش تعرفه حق‌التحریر دفترخانه‌های اسناد رسمی هزینه صدور وکالتنامه تعویض پلاک خودرو به حدود دو برابر افزایش یافت.

 

خبرگزاری ایسنا: با افزایش تعرفه حق‌التحریر دفترخانه‌های اسناد رسمی هزینه صدور وکالتنامه تعویض پلاک خودرو به حدود دو برابر افزایش یافت.

به طور معمول در زمان خرید و فروش خودروهای دست دوم تعویض پلاک خودرو از طریق ارائه وکالتنامه فروشنده به خریدار خودرو صورت می‌گیرد.

تا پیش از این هزینه صدور وکالتنامه تعویض پلاک خودرو حدود 35 هزار تومان بود اما اخیرا با افزایش تعرفه‌های خدمات دفترخانه‌های اسناد رسمی این هزینه به 65 هزار تومان افزایش یافته است.

افزایش حدودا دو برابری هزینه وکالت تعویض پلاک خودرو در حالی است که به گفته فعالان بازار در چند ماهه اخیر با کاهش خرید و فروش خودروهای صفرکیلومتر برخی مصرف‌کنندگان خرید خودروهای دست دوم را به صفرکیلومتر ترجیح می‌دهند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
میثم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۲
0
0
سلام. اینکه. می گویند بدلیل افزایش تعرفه دفاتر اسناد رسمی، هزینه تعویض پلاک را افزایش دادند فقط یک بهانه است برای جلوگیری از اعتراض مردم
چراکه ابن دو هیچ ارتباطی با هم ندارند و تعرفه دفاتر اسناد رسمی، طبق قانون هر ۴ سال یکبار افزایش می یابد و هزینه تعویض پلاک هر ساله تغییر می کند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار