کد خبر: 726588
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۶
مشاور رسانه‌اي نخست وزير تونس اعلام كرد در پي حملات تروريستي 26 ژوئن در سوسه كه منجر به كشته شدن 38 جهانگرد شد، چند تن از مسئولان امنيتي تونس از جمله فرماندار شهر سوسه بركنار شدند.
ظافر ناجي، مشاور رسانه‌اي نخست وزير تونس روز يك‌شنبه گفت: «چند تن از مسئولان پليس از جمله سه مسئول از شهر سوسه، يك نفر از قعفور و يك نفر از القيروان از كار بركنار شدند.» سيف‌الدين الرزقي كه عمليات تروريستي را در بندر القنطاوي سوسه انجام داد، 38 جهانگرد از جمله 30 تبعه انگليسي را به قتل رساند. بعد از اين عمليات نيروهاي امنيتي مورد انتقادات شديدي قرار گرفتند زيرا به گفته بسياري از شاهدان پليس در اين حادثه دخالت كندي داشته است.
 به گزارش واحد مركزي خبر به نقل از خبرگزاري فرانسه، مقامات تونس روز جمعه براي اولين بار به وجود شكاف‌هاي امنيتي اعتراف كردند و «الحبيب الصيد» نخست وزير اين كشور به كندي دخالت پليس در اين حادثه اذعان كرد. با افزايش تهديدات تروريستي در تونس محمد الباجي قائد السبسي، رئيس‌جمهور اين كشور روز شنبه در تونس حالت فوق‌العاده اعلام كرد. شبكه تلويزيوني فرانس 24 گزارش داد اعلام حالت فوق‌العاده در تونس دست حكومت را در سركوب مخالفان باز مي‌گذارد. براساس اين گزارش، از اين پس نظاميان اجازه خواهند داشت امنيت شهرها و ساختمان‌هاي عمومي را تأمين كنند. اما آنها از سال 2011 همواره در شهرها حضور داشته و هر از چند گاهي در خيابان‌ها نيز ظاهر شده‌اند. تأييد اين حضور نظامي واكنشي است كه رئيس‌جمهور در سخنراني‌اش آن را تشريح كرد. همچنين او راهبرد جديد تروريست‌ها را يعني حمله به مناطق شهري تشريح كرد. اين وضع جديد به حاكميت تونس اجازه مي‌دهد اوضاع را بيشتر تحت كنترل بگيرد و حتي رفت و آمد افراد يا جنبش‌هاي اعتصابي را ممنوع اعلام كند. بر اساس اين گزارش، رئيس‌جمهور تونس با اين تصميم نخست مي‌خواهد پيامي به خارج بفرستد. او تلاش مي‌كند اطمينان شركاي تونس را دوباره به دست آورد زيرا نخست وزير تونس در مصاحبه‌اي اذعان كرد كوتاهي‌هاي امنيتي وجود داشته است. پيام ديگر رئيس‌جمهور خطاب به مردم تونس است كه قبل از حمله تروريستي اخير، روز به روز بر مطالبات اجتماعي در سراسر كشور افزوده شده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار