کد خبر: 723146
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: سخنگوی دولت در جلسه غیرعلنی مجلس دریافتی ماهیانه فرهنگیان را به طور میانگین یک میلیون و 700 هزار تومان اعلام کرد و گفت که برنامه‌ریزی‌‌ها برای افزایش اعتبارات فرهنگیان انجام شده است.
فارس: حجت‌الاسلام سید مهدی موسوی‌نژاد نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به جلسه غیرعلنی امروز مجلس گفت: محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت در جلسه غیرعلنی امروز مجلس عنوان کرد که دریافتی فرهنگیان به طور میانگین ماهانه یک میلیون و 700 هزار تومان است که در بخش‌هایی بالاتر و در بخش‌هایی پایین‌تر از این میزان دریافت می‌کنند.

وی افزود: نوبخت عنوان کرد برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده تا اعتبارات بخش فرهنگیان افزایش پیدا کند و این موضوع در دستور کار است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پیش از سخنگوی دولت جبار کوچکی‌نژاد، احمد توکلی، محمدمهدی زاهدی و محسن صرامی فروشانی در سخنان خود مطالبی را در مورد مشکلات معیشتی فرهنگیان عنوان کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار