کد خبر: 717809
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۲
سيد محسن ميرحاجي*

چند وقتي است كه در دانشگاه تهران فعاليت محسوس برخي افراد كمونيست و ضدانقلاب به چشم مي‌خورد؛ در روزها و ماه‌هاي گذشته شاهد هستيم كه در سايه مديريت دولت اعتدال كساني كه سال‌هاست انديشه‌هايشان پوسيده دوباره شروع به حرف زدن مي‌كنند و مديريت دانشگاه نيز اقدامي در مقابله با آنها انجام نمي‌دهد.

از شاهد مثال‌هاي اين قضيه برگزاري همايشي به مناسبت روز كارگر در دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران است كه در حين برگزاري آن ناصر زرافشان، دبير كانون نويسندگان سابق كه ملقب به رهبر كمونيست‌هاي ايران است، حضور پيدا كرده و نيم ساعت به سخنراني مي‌پردازد. فردي كه همگان او را به عنوان يك آدم تابلودار و نشانه‌دار ضد انقلاب مي‌شناسند و مواضعش نسبت به نظام و انقلاب و اسلام و پيامبر(ص) روشن است.

اين برنامه در حالي از سوي انجمن اسلامي دانشگاه تهران برگزار شد كه از هيئت نظارت مجوز داشت و سخنرانان اصلي نيز مورد تأييد هيئت نظارت دانشگاه تهران بودند ولي متأسفانه در اين‌ مراسم احكام اسلامي زير سؤال رفت و عقايد الحادي و كمونيستي مطرح شد و حرف‌هايي به ميان آمد كه خوراك رسانه‌هاي غربي است.

در پايان مراسم بيانيه‌اي قرائت مي‌شود كه در آن تمام احكام قضايي و شئون حاكميتي جمهوري اسلامي زير سؤال برده مي‌شود. متأسفانه متن بيانيه و حرف‌هاي مطرح شده از سوي آقاي زرافشان به تيتر اول رسانه‌هاي سوسياليستي و كمونيستي غرب‌نشين كه بر ضد جمهوري اسلامي فعاليت مي‌كند، تبديل شد. سايت حزب ضدانقلاب كومله نيز از اين برنامه حمايت كرده و به بازتاب و انعكاس نظرات و پوشش كامل اين برنامه پرداخته است.

اقدام حراست دانشگاه تهران در اين ميان جاي سؤال دارد. بايد پرسيد حراست دانشگاه تهران چه كار مي‌كند كه آقاي زرافشان مي‌تواند به راحتي وارد اين دانشگاه شده و در برنامه‌هاي آن سخنراني كند، در آن روز چپ‌هاي كمونيست دانشگاه‌هاي تهران از جمله دانشگاه امير كبير، علم و صنعت، خواجه نصير همه در دانشكده علوم سياسي دانشگاه تهران جمع شده بودند و برنامه به محلي براي آشوب كمونيست‌هاي ضد انقلاب تبديل شده بود و حراست دانشگاه با آنها برخورد نكرد.

متأسفانه در حال حاضر سه نشريه كمونيستي در دانشگاه تهران منتشر مي‌شود و به اعتقاد ما مقصر اصلي اين اتفاقات مديريت دانشگاه تهران است؛ ايشان به عنوان كسي كه در حال حاضر 10 ماه است سرپرست دانشگاه تهران است بايد به گونه‌اي دانشگاه را مديريت كند كه زمينه‌هاي بروز اين مسائل از بين برود ولي از حضور ايشان تاكنون بسترهاي اين اتفاقات فراهم شده است.

از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي هم مي‌خواهيم كه در انتخاب رئيس دانشگاه تهران دقت بيشتري داشته باشند؛ چراكه اينجا دانشگاه مادر كشور است و به فرموده مقام معظم رهبري دانشگاه ايران است نه دانشگاه تهران.

* مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه تهران

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمد نور کجوری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۷
0
0
هیچوقت در جمهوری اسلامی فعالیت چپ ممنوع نبوده و طبق قانون اساسی هم مجاز است مگر انکه از طریق احزاب غیر قانونی و منحله باشد // کمونیستی که شما میگویی هم حتی ممنوع نیست و خود امام خمینی هم فرموده اگر طوطعه نباشد ازاد است // حالا که شوروی هم وجود ندارد بخواهیم بگوییم جاسوسند // چطور انواع ایده های لیبرال سرمایه داری در ایران ازاد است و انواع حزب سرمایه داری با پوشش اسلم هم دارند و د ر قدرت و حکومت هم بسیار نفوذ دارند // ولی حتی یک حزب کارگری هم نداریم ؟ // کارگران حق فعالیت سیاسی و ایدئولوژیکی نداشته باشند؟ // کجای این اسلامی است ؟ //
اگر کارگران تشکل حزبی قوی داشتند معدن داران تکاب بخود اجازه تجاوز به حقوق مسلمشان را نمیدادند و قوه محترم قضائیه هم بازیچه مطامع غیر قانونی و ضد کارگری انها نمیشد // حتی در
نظامهای سرمایه داری هم کارگر و فعال حقوق کارگری حق فعالیت سیاسی و حزب دارد چطور در جمهوری اسلامی ندارد؟ // اینهم بانکداری اسلامی ماست که از نوع بانک غربیها و کشورهای سرمایه داری دها برابر بهره بیشتر میگرد و ادعای بانک اسلامی هم دارد و تازه میگوید نزول خوری یعنی گوشت برادر خویش خوردن // ناصر زرافشان حالا مرتد است و جنابعالی خود معصوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار