کد خبر: 716478
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲
دانش‌آموزان و معلمان يكي از مدارس شهرستان آمل بعد از 44 سال بار ديگر سر كلاس درس حاضر شدند.
مدتي قبل بود كه فراخواني براي حضور دانش‌آموزان قديمي دبيرستان طالب آملي شهرستان آمل در شهر پخش شد تا اينكه 250 نفر از دانش‌آموزان كه در سال 1350 فارغ‌التحصيل شده بودند، بار ديگر در مدرسه حاضر شدند و يك روز آموزشي را كنار هم سپري كردند.  حضور مردان سفيدموي كه بيش از 55 سال سن داشتند، نشستن روي ميز و نيمكت، حضور و غياب توسط مبصر كلاس و سر و صداهاي قبل از حضور معلم در كلاس تجربه‌اي بود كه برخي افراد همراه با آن اشك شوق ريختند.  مدير برگزاري اين مراسم گفت: 348 دانش‌آموز سابق دبيرستان طالب آملي كه اوايل دهه 50 هجري شمسي از اين مدرسه فارغ التحصيل شده بودند، شناسايي شدند.
قرباني افزود: از اين تعداد 250 نفر از آنها در اين مراسم حضور داشتند كه سه نفر آنها از كشورهاي ايرلند، سوئد و هلند آمده بودند.

   ديدار با معلم كلاس اول پس از 43 سال
دانش‌آموزان كلاس اولي دبستان شريعت پناهي دامغان بعد از 43 سال با معلم خود ديدار كردند. اين دانش‌آموزان كه در سال تحصيلي52 - 1351 دانش‌آموز كلاس اول ابتدايي اين مدرسه بودند، با ديدن معلم 67 ساله خود اشك شوق ريختند.
زهرا علي آباديان معلم اين 50 دانش‌آموز در سال‌ها پيش، ياد و خاطره 9 دانش‌آموز خود را كه در هشت سال دفاع مقدس به فيض عظيم شهادت نائل آمدند، گرامي داشت.

    ديدار همكلاسي‌ها پس از 23 سال
ديدار دانش‌آموزان با معلمان قديمي در شهرهاي ديگر هم اتفاق افتاد. 48 دانش‌آموز دبيرستان شهيد بهشتي رودان پس از 23 سال دور هم جمع شدند و از معلمان خود قدرداني كردند. اين دانش‌آموزان كه در سال تحصيلي 71-70 در سال سوم و چهارم اين دبيرستان تحصيل مي‌كردند، دورهم جمع شدند و از 13 معلم خود سپاسگزاري كردند.
در اين جلسه، دانش‌آموزان و معلم‌ها به‌ مرور خاطره‌هاي آن سال‌ها پرداختند و دانش‌آموزان از شغل‌هاي فعلي خود گفتند كه بيشترشان به كارهاي اداري و نظامي مشغول هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار