کد خبر: 716055
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۸
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی از حذف فرانشیز درمانی بازنشستگان در مراکز درمانی خبر داد و گفت: به زودی با اجرای این طرح پذیرش این افراد در مراکز درمانی رایگان خواهد بود.

خبرگزاری مهر: معاون درمان سازمان تامین اجتماعی از حذف فرانشیز درمانی بازنشستگان در مراکز درمانی خبر داد و گفت: به زودی با اجرای این طرح پذیرش این افراد در مراکز درمانی رایگان خواهد بود.

محمد علی همتی با بیان این مطلب افزود: بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تا مرداد ماه امسال اعتبار دارد و هیچ مشکلی در پرداخت خسارت درمانی به این افراد تا کنون ایجاد نشده است.

وی با اشاره به اینکه بیمه آتیه سازان حافظ مجری بیمه تکمیلی بازنشستگان است ، گفت: این شرکت بیمه ای قرار داد مستقیم با کانون عالی بازنشستگان دارد وسقف قرار داد آنها نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی به برنامه های درمانی امسال اشاره و تاکید کرد: حذف فرانشیز درمان مستمری بگیران درمراکز دولتی از مهمترین اقدامی است که سازمان در سال جاری اجرایی خواهد کرد که تمامی اقدامات لازم برای اجرای این طرح انجام شده و بزودی عملیاتی خواهد شد و دراین صورت پذیرش و بستری بازنشستگان در مراکز درمانی رایگان خواهد بود.

همتی درمورد صدور کارت هوشمند درمان نیز اظهار داشت:جایگزینی کارت هوشمند به جای دفترچه بیمه درمانی افراد تحت پوشش تامین اجتماعی در دستور کار سازمان قرار دارد اما اجرایی شدن این طرح از نظر فنی زمان بر است و نمی توان زمان دقیقی برای اجرای آن در نظر گرفت.

به گفته وی، اقدامات کارشناسی لازم برای صدور کارت هوشمند درمان انجام شده است و تامین اجتماعی تلاش خود را برای اجرایی شدن آن انجام می دهد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
0
0
چرا برای خدمات درمانی که در یک آزمایش تقریبا تمام هزینه را باید پرداخت کند کاری نمیکنید
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار