کد خبر: 714876
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲
شاخص كل بورس با 259 واحد كاهش به 66 هزار و 569 واحد رسيد
جواد عسكر
بازار امروز يكي از پرنوسان ترين روزهاي خود را سپري كرد. رقابت دو نماد پالايشي باعث شد كه شاخص يكبار بيش از 180 واحد مثبت شود و در دقايق بعد نزديك به 160 واحد افت داشته باشد.

بازار امروز اگرچه صبح را دودلي نسبت به صعود آغاز كرد ولي به يكباره با رشد 13 درصدي قيمت سهام پالايش نفت اصفهان باعث شد كه شاخص كل بيش از 180 واحد رشد داشته باشد اما اين روند مثبت براي دماسنج طولي نيانجاميد و بعد از بازگشايي نماد پالايش نفت بندرعباس و افت 15 درصدي قيمت اين نماد باعث شد شاخص كل بيش از 160 واحد افت كرد.

در نهايت با افت‌هاي كشتيراني جمهوري اسلامي و ملي‌ صنايع‌ مس‌ ايران‌ و شركت ارتباطات سيار ايران با افت‌هاي قيمتي پالايش بندرعباس همراه شدند و توانستند شاخص كل را با 259 واحد افت مواجه كنند.

بانكي ها امروز تقريبا روند بهتري داشتند و توانستند كمي از افت‌هاي ديروز خود را جبران كنند. امروز سهام بانك صادرات توانست نزديك به 2 درصد افزايش قيمت داشته باشد. نماد بانك ملت هم با رشد قيمتي مواجه شد ولي نماد بانك پاسارگاد با افت 2 درصدي قيمت نزديك به 23 واحد منفي بر شاخص تاثير گذاشت.

نكته جالب بازار امروز سهام فولاد هرمزگان جنوب با نماد هرمز بود. اين سهم كه از هنگام بازگشايي همواره با صف‌هاي خريد ميليوني مواجه شده بود و رشدهاي 5 درصدي روزانه را براي خود ثبت مي‌كرد امروز با عرضه مواجه شود و به يكباره نزديك به 5 درصد افت قيمت داشت. ديگر نمادهاي گروه فلزات اساسي هم امروز در رنج منفي به سر بردند.

آمار بازار

به گزارش خبرنگارجوان آنلاين، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با 259.43 واحد افت به 66 هزار و 569واحد و ارزش روز بازار به 295 هزار میلیارد تومان رسيد .

امروز سهامداران 573 ميليون و 227 هزار برگ سهام در قالب 63هزار و 321 فقره معامله به ارزش 186 میلیارد تومان خريد و فروش کردند.

شاخص قيمت (وزني- ارزشي) با 111 واحد كاهش به28 هزار و 483 واحد رسيد. شاخص كل (هم‌وزن) با 5.50واحد افزايش به 10 هزار و 159 واحد رسيد. شاخص قيمت(هم‌وزن) با 5 واحد رشد به 9 هزار و 277 واحد رسيد.

شاخص آزاد شناور با 195.40 واحد افت به 77 هزار و 313 واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با 161.80 واحد كاهش به 48 هزار و 763 واحد و شاخص بازار دوم با 704.19 واحد كاهش به 132هزار و 714 واحد رسید.

نماد شبندر، همراه، پارسان، فملي، تاپيكو بيشترين تأثير منفي را در شاخص بورس داشت و نماد شپنا و وبملت بيشترين تأثير مثبت را در شاخص بورس داشتند.

در بازار فرابورس ایران شاخص کل با 0.70 واحد كاهش به 749.80 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران 61 هزار میلیارد تومان شد.

معامله‌گران فرابورس تعداد 327 میلیون و 780 هزار برگ سهم به ارزش 106 میلیارد تومان و در قالب 50هزار و 143 فقره معامله داد و ستد کردند.

امروز نماد مارون،زاگرس، ميدكو بيشترين تاثير مثبت را در شاخص فرابورس داشتند و نماد هرمز، جم، شتران، شاوان بيشترين تاثير منفي را بر شاخص فرابورس گذاشتند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۴
0
0
از مشخصه‌های این دولت این است که با شروع کارشان وضعیت بورس را به نابودی کشاندند!! از اظهار نظرهای وزیر اقتصاد تا تصویب بهره مالکانه ۳۰٪برای شرکتهای معدنی (که از زمان تصویب تا به حال هر روز شاهد سقوط قیمت دو سهم عمده معدنی گلگهر و چادرملو هستیم بطوری که قیمت آنها به یک سوم رسیده)!و چه از افزایش چند برابری قیمت خوراک پتروشیمی‌ها است که قیمت سهام این گروه نیز کمتر ازنصف شده! خنده‌دار اینجاست که لبنیات که با افزایش قیمتهای مکرر؛ اعصاب مردم را خراب کرده؛ اما قیمت سهامش یک چهارم شده (غالبر)؛ و سود سالیانه آنها هم فاجعه (پاک ۲۰ ﷼)!!!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار