کد خبر: 712677
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷
مدیرکل فرودگاه های فارس گفت: پرواز شماره ۱۵۲۶ ایران ایر ساعت ۱۳ و۵۰ دقیقه روز پنج شنبه شیراز - جده لغو شد.
واحد مرکزی خبر: مدیرکل فرودگاه های فارس گفت: پرواز شماره ۱۵۲۶ ایران ایر ساعت ۱۳ و۵۰ دقیقه روز پنج شنبه شیراز - جده لغو شد.

سیدی گفت: این پرواز به علت صادر نشدن مجوزعربستان باطل شده است.این پرواز قرار بود مسافران حج را از فرودگاه جده به شیراز برگرداند.

دیروز نیز به پرواز اصفهان به مقصد جده در فضای کویت اجازه ورود به خاک عربستان داده نشد و هواپیما مجبور به برگشت شد.

معاون سازمان حج و زیارت گفت: هواپیمای برگشت داده شده روزهای گذشته نیز پروازهای عمره گذاران را انجام می‌داده است و برخلاف رایزنی‌ها و پیگیری‌ها این پرواز برگشت داده شد.

خدرنژاد گفت: در موضوع پروازی دیروز ما شاهد اتفاقی بد بودیم به طوریکه این پرواز از اصفهان به مقصد جده داشت انجام می شد که در فضای کویت به این هواپیما اعلام شد اجازه ورود به خاک عربستان را ندارد و هواپیما مجبور به برگشت شد.

وی افزود: با توجه به اینکه این هواپیما در روزهای گذشته هم پروازهای عمره‌گزاران را انجام می داده است، توقع و درخواست ما این بود که این پرواز نیز انجام شود.

معاون سازمان حج و زیارت گفت: در سال گذشته بخشنامه ای داشتند مبنی بر اینکه هواپیماهای بالای 25 سال اجازه ورود ندارند و بهانه دیگر این بود که استانداردهای اروپا را این هواپیما ندارد، با اینحال اجازه می دادند پرواز انجام شود و زائران منتقل بشوند.

وی ادامه داد: برخلاف رایزنی‌ها و پیگیری‌ها پرواز دیروز برگشت داده شد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۵:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۲
0
0
انهابدنبال تحقیر مردم ایران هستند ولی متاسفانه مسوولین واکنش متقابل نشان نمی دهند باید با تحریم عمره ومقابله به مثل با وهابی های ال سعود برخورد جدی صورت گیرد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار