کد خبر: 711641
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۲
معاون سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان گفت: براي ايام نوروز به جز پرتقال در بقيه ميوه‌ها افزايش قيمت نداشتيم و در روزهاي پاياني سال نيز با سرمنشأ گران‌كنندگان كيوي در ميدان ميوه و تره‌بار برخورد كرديم و فرصت‌طلبان نتوانستند اين ميوه نوروزي را گران كنند.
مجتبي فراهاني در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: در روزهاي پاياني سال، كيوي به صورت غير‌منطقي افزايش قيمت داشت ولي با نظارت و برخورد سريعي كه از سوي بازرسان سازمان حمايت صورت گرفت از گران شدن آن جلوگيري كرديم و سيب و خيار نيز در مقايسه با سال‌هاي گذشته قيمت مناسبي داشتند. به گفته وي به جز پرتقال در بقيه ميوه‌ها افزايش قيمت نداشتيم. فراهاني با بيان اينكه بيشترين آمار تخلف در ايام عيد نوروز مربوط به استان‌هاي تهران و البرز بود، اظهار كرد: براي پرونده‌هاي تخلفي كه از سراسر كشور در حوزه‌هاي مختلف جمع‌آوري شد، در محل بروز تخلف و با حضور رئيس شعبه تعزيرات رأي صادر شد. معاون سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان همچنين در پاسخ به اين سؤال كه در روزهاي پاياني سال و با توجه به افزايش تقاضا براي برخي خدمات از جمله قاليشويي‌ها ميزان تخلف در اين بخش افزايش يافت، گفت: در رابطه با اين موضوع فقط سازمان حمايت متولي نيست بلكه دستگاه‌هاي ذي‌ربط از جمله شهرداري، ناجا، پليس، اصناف و خود اتحاديه مربوطه نيز دخيل هستند كه البته نظارت‌هاي لازم در اين زمينه صورت گرفت ولي بايد تدابير بيشتري انديشيده شود و همه دستگاه‌ها با يكديگر همكاري كنند.
فراهاني ادامه داد: در حوزه قاليشويي مردم بايد توجه داشته باشند كه فقط به واحدهاي مجوز‌دار مراجعه كنند، چون اگر واحدهاي مجوزدار مرتكب تخلفي شوند، نسبت به اعاده حقوق و ضرر و زيان مشتري اقدام مي‌شود. معاون سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان با بيان اينكه يكي از وظايف اتحاديه قاليشويي، شناسايي واحدهاي بدون مجوز و معرفي آن به سازمان‌هاي مربوطه است، تصريح كرد: در اين حوزه برخي فرصت‌طلبان هستند كه فقط با يك موبايل كار مي‌كنند و در گشت‌هاي مشتركي كه از طرف سازمان‌هاي نظارتي مربوطه انجام مي‌شود، متخلفان شناسايي مي‌شوند و برخوردهاي قانوني لازم صورت مي‌گيرد. وي در عين حال تأكيد كرد: موضوع مهم اين است كه فقط بازرسان ما نمي‌توانند در اين زمينه اقدام كنند، بلكه همه دستگاه‌هاي مربوطه بايد با يكديگر همكاري كنند كه ما در اين زمينه جلسه‌اي را با اتحاديه قاليشويي در بهمن ماه سال گذشته برگزار كرديم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار