کد خبر: 708949
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۳
از صبح جمعه در مناطق ۲۲ گانه تهران؛
چهارمین دوره انتخابات شورایاری های محلات پایتخت از ساعت ۹ صبح در سطح مناطق ۲۲ گانه شهر تهران آغاز شد.
جوان آنلاين: در این دوره از انتخابات ۱۳ هزار و ۸۱۵ نفر در ۳۵۴ محله شهر تهران برای عضویت در شورایاری های محلات رقابت می کنند.

این انتخابات در ۱۸۰۰ شعبه اخذ رای از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ برگزار می شود و منتخبین با هدف کمک به اداره کردن محلات خود با محوریت شورای اسلامی شهر تهران با عنوان شورا یاری های محلات شهر تهران فعالیت می کنند.

از میان ۱۳ هزار و ۸۱۵ داوطلب عضویت در شورایاری های محلات شهر تهران تعداد ۳ هزار و ۵۴۰ نفر پذیرفته می شوند، تعداد شورایاران محلات ۱۰ نفر شامل ۷ عضو اصلی و ۳ عضو علی البدل است.

به گزارش مهر، رای دهندگان بایستی ۱۸ سال تمام داشته باشند و به همراه کارت ملی و شناسنامه می توانند رای خود را به صندوق اخذ رای بیندازند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار