کد خبر: 707432
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲
جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا روز پنج شنبه هفته گذشته، در سفری به ریاض، پایتخت عربستان با وزرای خارجه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، از جمله «سعود الفیصل»، دیدار کرد.

خبرگزاری فارس:  روز پنج شنبه هفته گذشته، «جان‌کری» وزیر امور خارجه آمریکا به ریاض سفر کرد تا کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس را از توافق با ایران و اینکه این توافق خطری برای آن‌ها ندارد، اطمینان دهد.

تصویر زیر پیاده روی جان کری با سعود الفیصل را نشان می‌دهد، سعود الفیصل 75 ساله که از سال 1975 یعنی به مدت 40 سال است که وزارت خارجه عربستان را بر عهده دارد، این روزها از بیماری‌های متعدد رنج می‌برد.

کارشناس خبری شبکه فرانس 24 روز پنج شنبه هفته گذشته با اشاره به وضعیت جسمی سعود الفیصل که به تازگی از سفر درمانی بازگشته بود بر روی گاف‌های وزیر خارجه عربستان دست گذاشت که به اشتباه رئیس جمهور سوریه را «صدام حسین» نامید و در پاسخ به سوالی درباره عراق این کشور را سوریه خواند.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار