نقل مكان دلالان عمده خيابان منوچهري و پاساژ افشار به اطراف سبزهميدان و فروش ارز بانك مركزي به وسيله يك صرافي به قيمت روز و آن هم به دلالان، دو اتفاق جديد اين روزهاي بازار ارز پس از اعلام ساماندهي اين بازار است.
به گزارش فارس، 29 دي ماه بانك مركزي دستورالعمل ناظر بر عمليات ارزي صرافيها را ابلاغ كرد كه يكي از نكات پررنگ و قابل توجه آن غيرقانوني بودن فعاليتهاي خارج از شبكه صرافيهاي داراي مجوز از بانك مركزي بود. در واقع با ابلاغ اين بخشنامه، دلالان و كساني كه مجوز صرافي ندارند، نميتوانند به خريد و فروش ارز مبادرت كنند.
با ابلاغ اين بخشنامه فضاي كنار پاساژ افشار نسبت به قبل خلوت و كمسر و صدا شده و ديگر از حراج و چوب زدن دلالان بر نرخ ارز خبري نيست. يكي از صرافيها در اين باره به ما ميگويد: دلالان اصلي بازار ارز در پاساژ افشار- سه راه منوچهري- به سبزه ميدان رفتهاند و تنها دلالان جزء در اينجا ماندهاند. به اعتقاد بسياري برچيده شدن بساط دلالي ارز عرضه بانك مركزي از طريق صرافيها مجاز است، در عين حال عرضه ارز به بازار توسط بانك مركزي از طريق يك صرافي نكته ديگري است كه صرافها به آن اشاره ميكنند. يكي از فعالان بازار ارز ميگويد: مدتي است از طريق صرافي «پ» ارز به بازار تزريق ميشود. اين ارزها توسط چند نفر از صرافي خريداري و بعد به دلالان بازار فروخته ميشود.