سخنگوي فراكسيون محيطزيست مجلس در واكنش به اظهارات رئيس سازمان محيطزيست مبني بر حذف بودجه كنترل ريزگردها در كميسيون تلفيق گفت: امكان ندارد مجلس بودجه مربوط به آلودگي هوا را حذف كند.
مؤيد صدرحسيني در گفتوگو با مهر با اشاره به اينكه من از جزئيات كميسيون تلفيق اطلاع دقيقي ندارم اما مطمئنم در هيچ يك از كميسيونهاي مجلس بودجههاي پيشنهادي براي رفع معضلات مربوط به آلودگي هوا و مقابله با ريزگردها كه از طرف دولت پيشنهاد داده شود، حذف نميشود، ادامه داد: البته كميسيون تلفيق پس از اين اظهارات اعلام كرد از ابتدا چنين بودجهاي براي مقابله با ريزگردها مطرح نشده است.
سخنگوي فراكسيون محيطزيست مجلس اظهار داشت: بر اساس اظهارات نمايندگان كميسيون تلفيق مجلس بودجهاي معادل ۶۰ميليارد تومان براي سازمانهاي مردم نهاد زيستمحيطي در نظر گرفته شده كه حذف هم نشده است.
صدر تصريح كرد: اين بودجه مربوط به تمام فعاليتهاي زيستمحيطي تشكلهاي مردمنهاد است و تنها مختص به آلودگي هوا و ريزگردها نيست. لازم به ذكر است دكتر معصومه ابتكار، رئيس سازمان محيطزيست با اشاره به اينكه تعدادي از نمايندگان مجلس اين روزها در حال انتقاد از سازمان محيطزيست هستند، گفت: دقيقاً سه روز قبل از وقوع نخستين موج گرد و غبار در كميسيون تلفيق مجلس در يك نوبت همه اعتبارات پيشبيني شده براي مقابله با پديده گرد و غبار در بودجه سال ٩٤ كه از سوي سازمان محيطزيست در بودجه گنجانده شده بود را به صورت كامل حذف و آن را به يكي از مصارفي كه مدنظر خودشان است، منتقل كردند.