کد خبر: 700603
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹
رئیس سازمان زندان‌ها گفت: هنوز رحیمی را به اوین تحویل نداده‌اند، هر زمان تحویل دهند ما هم او را تحویل می‌گیریم.
 فارس: اصغر جهانگیر در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت دستبندها و پابندهای الکترنیک، گفت: ما با مرکز آمارو فناوری اطلاعات قوه قضائیه تفاهم‌نامه‌ای را امضاء کرده‌ایم و قرار شده تا این مرکز اشکالات مربوط به پابندها و دستبندهای الکترونیک را برطرف کند.

وی افزود: در مرحله اول اجرای طرح پابندها و دستبندهای الکترونیک از تعداد 10 هزار پابند استفاده شده است.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور با اشاره به بحث بودجه، گفت:  در مورد بودجه قرار بر همکاری و مذاکره بین دولت و مجلس است.

جهانگیر در خصوص حضور معاون اول رئیس جمهور سابق در زندان، اظهار داشت: هنوز رحیمی را به اوین تحویل نداده‌اند، هر زمان تحویل دهند ما هم او را تحویل می‌گیریم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار