کد خبر: 700003
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۹
همه چيز درباره سبدهاي كالاي بهمن و اسفند
وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي در خصوص تداوم توزيع سبد‌هاي غذايي گفت: تا پايان سال دو سبد ديگر از محصولات داخلي با هدف حمايت غذايي ميان اقشار واجدالشرايط و حمايت از توليدكنندگان داخلي توزيع مي‌شود. وي در خصوص تداوم توزيع سبدهاي كالا خبرنوبت بعدي دريافت اين بسته حمايتي در سال 94 در هفته جاري اعلام خواهد شد.
وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي در خصوص تداوم توزيع سبد‌هاي غذايي گفت: تا پايان سال دو سبد ديگر از محصولات داخلي با هدف حمايت غذايي ميان اقشار واجدالشرايط و حمايت از توليدكنندگان داخلي  توزيع مي‌شود. وي در خصوص تداوم توزيع سبدهاي كالا خبرنوبت بعدي دريافت اين بسته حمايتي در سال 94 در هفته جاري اعلام خواهد شد.
دكتر علي ربيعي روز گذشته در گفت و گو با رسانه‌ها با اعلام اين خبر افزود: براي سال آينده مطالعات شناسايي خانوارهايي كه دچار مشكل تغذيه‌اي هستند را افزايش مي‌دهيم. اجراي اين طرح كاملاً هدفمند است، چراكه با توجه به كاهش قيمت نفت و فشاري كه بر اثر اين كاهش بر بودجه سال آينده مي‌آيد، طرح حمايت غذايي را تعطيل نمي‌كنيم و دولت همچنان حمايت غذايي را از برخي از خانواده‌هايي كه با مشكل تغذيه‌اي مواجه هستند، ادامه مي‌دهد.
با موافقت هيئت وزيران در جلسه 20 آذر 92 و در راستاي سياست‌هاي حمايتي دولت از برخي اقشار جامعه، دو سبد كالايي رايگان بهمن و اسفند، تا پايان سال جاري به همه كارگران مشمول قانون كار و قانون تأمين اجتماعي، تمامي كارمندان و بازنشستگان دولت و نيروهاي مسلح اعم از كاركنان رسمي، پيماني و قراردادي، دانشجويان متأهل، خبرنگاران و روزنامه نگاران، طلاب، ‌هنرمندان، افراد تحت پوشش كميته امدادامام «ره» و بهزيستي، سرپرستان خانوار تعلق خواهد گرفت.
نخستين سبد كالايي رايگان به ارزش 80هزار تومان از ابتداي بهمن‌ماه امسال با موعد تحويل 15روزه و دومين سبد در اسفند‌ماه عرضه خواهد شد و توزيع‌كنندگان حق دريافت هيچ‌گونه وجهي را نخواهند داشت. همچنين دريافت نكردن اين سبد توسط مشمولان در مهلت مذكور به ‌معناي انصراف آنها از دريافت خواهد بود.
اين سبدها شامل 10 كيلوگرم برنج خارجي بسته‌بندي هندي مارك 1121، دو عدد مرغ دو كيلويي، دو بسته 12 عددي تخم مرغ، دو بطري روغن مايع 900 گرمي و دو بسته 400 گرمي پنير است.
شايان ذكر است كه اتحاديه‌ مركزي فرهنگيان(براي معلمان و فرهنگيان)، اتحاديه مركزي كارگران (براي توزيع سبد كارگران و بازنشستگان و مستمري‌بگيران)، فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي اتكا (براي توزيع سبد به نيروهاي مسلح و بازنشستگان لشكري)، فروشگاه‌هاي شهروند، رفاه و سپه و سازمان ميادين (براي عرضه سبد به خبرنگاران، طلاب و دانشجويان و...) درنظر گرفته شده است.
براساس مصوبه دولت تدبير و اميد، هزار و 500 ميليارد تومان اعتبار براي ارائه دو سبد كالايي به مردم در ماه‌هاي بهمن و اسفند سال ‌جاري در نظر گرفته شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار