کد خبر: 699267
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴
در جشنواره‌ی تئاتر فجر
نمایش «کمپلکس اودیسه» به کارگردانی فیلیکس ماتیاس اُت از کشور آلمان، روزهای دوم و سوم جشنواره تئاتر فجر در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر اجرا می‌شود.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، نمایش «کمپلکس اودیسه» به کارگردانی فیلیکس ماتیاس اُت، پنجشنبه و جمعه، دوم و سوم بهمن، در دو سئانس 18 و 21 روی صحنه تالار استاد سمندریان می‌رود.

این نمایش به گفته کارگردانش، بازسازی یا داستان واقعی اسطوره هومر نیست بلکه دورنمای برگشت‌پذیری است که در زمان و مکان فعلی تجربه شده است.

«کمپلکس اودیسه»، بازگویی یک شعر حماسی و قدیمی یونانی با زبان چند لایه امروزی و سفر اولیس (ادیسیوس) در کنار خانه‌به‌دوش‌های قرن بیست و یکم است. تماشاگران، شخصیت اصلی نمایش را در یک ادیسه ازنفس اُفتاده می‌بینند، او واقعیت را پشت سر می‌گذارد.

او تماشاگر را به سفری بین واقعیت و خیال دعوت می‌کند. عناصر درونی و پنهان این نمایش، برای یافتن هویت کامل و واقعی به تصویر کشیده می‌شوند.

در تولید بلند مدت نمایش «کمپلکس ادیسه»، هنرمندان زیادی همکاری کرده‌اند. ایک ون اشتاکن بروک و گاسپارد گیلبرت، بازیگران نمایش هستند و بخش فیلم توسط بنجامین بریکس، اشتفن مارتین، آندریاس مولر، آیکو اوکاموتو، فیلیکس ماتیاس اُت و الکس کاسیان ساخته شده است.

کارگردانی صحنه به عهده بنجامین بریکس و فیلیکس ماتیاس اُت است.

سی‌و‌سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از یکم تا 12 بهمن ماه 93 برگزار می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار