کد خبر: 699242
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳
صبح امروز جمعی از سهامداران و سرمایه گذاران حاضر در تالار حافظ نسبت به شرایط نابه سامان بازار سهام و افت شدید قیمت ها اعتراض کردند.
بورس نيوز: صبح امروز جمعی از سهامداران و سرمایه گذاران حاضر در تالار حافظ نسبت به شرایط نابسامان بازار سهام و افت شدید قیمت ها اعتراض کردند. به گزارش بورس نیوز، این اعتراض در مقابل حاکمیت وضعیت کنونی در معاملات بورس و سکوت مسئولان و مدیران بازار صورت گرفته است.

بنابر این گزارش، سهامداران و سرمایه گذاران معترض خواستار دیدار با مدیر عامل شرکت بورس هستند و معتقدند وی بایستی نسبت به این وضعیت پاسخگوی آنها باشد. تصاویر ارسالی از تالار حافظ در ذیل خبر قابل مشاهده است.

بعد از گسترش اعتراضات سهامداران، محمودرضا خواجه نصیر و حسن قالیباف اصل به میان سهامداران آمدند و به گفتگو با خاضرین در تالار حافظ پرداختند. همزمان با اعتراض سهامداران تابلوی معاملات بورس نیز خاموش شد.

درخواست سهامداران معترض برای پاسخگویی مدیریت بورس/تابلوی بورس خاموش شد

درخواست سهامداران معترض برای پاسخگویی حسن قالیباف


درخواست سهامداران معترض برای پاسخگویی حسن قالیباف

درخواست سهامداران معترض برای پاسخگویی مدیریت بورس/تابلوی بورس خاموش شد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار