کد خبر: 698827
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۱
رئيس فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اقدام نشريه فرانسوي و توهين به ساحت پيامبر اكرم (ص) گفت: معتقدم دولت فرانسه اقدام به تقليد از امريكا در واقعه ۱۱ سپتامبر كرده است.
دكتر غلامعلي حدادعادل در گفت‌وگو با مهر افزود: همانطور كه در واقعه ۱۱ سپتامبر ديديم، امريكا با آن واقعه كه همچنان در هاله‌اي از ابهام است و گمان‌هايي مبني بر دست داشتن دولت امريكا در آن وجود دارد سعي كرد موجي از حوادث را در جهان به ويژه اسلام‌هراسي و اسلام‌ستيزي و جنگ كليد بزند. به نظر مي‌رسد اين الگو در فرانسه هم در حال پياده‌شدن است. حداد‌عادل به موضع‌گيري‌هاي دولت فرانسه در اين باره اشاره كرد و گفت: مواضعي كه اين كشور اتخاذ كرد مؤيد همين مسئله است و تقليد از امريكا را قوت مي‌بخشد. شايد با گذشت زمان، اطلاعات بيشتري هم در اين باره به دست آيد كه نظريه فوق را تقويت مي‌كند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در خصوص اقدام روزنامه مردم‌امروز نيز گفت: به نظرم بهتر بود اين روزنامه در واقع همان طور كه از نامش پيداست، معرف مردم امروز ايران باشد و درد مردم كشور ما را بازتاب دهد تا مردم فرانسه. وي افزود: مردم ايران متأثر از اقدام نشريه شارلي بودند و هستند و شعار من شارلي هستم بيشتر زبان حال مردم فرانسه آن هم بخشي از آنها بود تا مردم كشورمان.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار