با توجه به اينكه باز پس گرفتن ساختمان شيشهاي تقريباً غيرممكن است، مسئولان وزارت جهاد كشاورزي در پي ساختن ساختماني سه قلو در كنار وزارت نفت هستند تا از اين پراكندگي در سطح شهر تهران نجات پيدا كنند البته يكي از اين ساختمانها تا هفته جهاد كشاورزي سال آينده كاملاً به بهرهبرداري ميرسد و اكنون معاونت باغباني وزارت جهاد كشاورزي به يكي از اين ساختمانها منتقل شده است.
به گزارش ايسنا، ساختمان سه قلوي وزارت جهاد كشاورزي كه از سال گذشته در دستور كار اين وزارتخانه براي راهاندازي و استقرار قرار گرفت، در صورت تكميل باعث ميشود تا 17ساختمان پراكنده وزارت جهاد كشاورزي در اين مكان متمركز شوند و همه معاونان اين وزارتخانه بدون تلف كردن وقت خود در ترافيكهاي پايتخت در جلسات شركت كنند.
البته محمدعلي طهماسبي، معاون باغباني وزارت جهاد كشاورزي چند روزي است در طبقه هفتم و هشتم ساختمان سه قلوي وزارت جهاد كشاورزي مستقر شده است.
يك مقام مسئول در وزارت جهاد كشاورزي در اين باره اظهار كرد: ساختمان سه قلوي وزارت جهاد كشاورزي همچنان در حال پيشروي است، البته ميزان پيشرفت فيزيكي آن نيز به صورت دقيق مشخص نيست و بايد از كارفرما پرسيد اما طبقه هفتم و هشتم اين ساختمان را تحويل گرفتهايم و با توجه به استيجاري بودن ساختمان معاونت باغباني وزارت جهاد كشاورزي، اين معاونت در ساختمان جديد وزارت جهاد كشاورزي مستقر شده است. به گفته وي معاونت باغباني وزارت جهاد كشاورزي ساختمان مناسبي نداشت و يكي از دلايل انتقال اين معاونت به ساختمان جديد نامناسب بودن و غيراستاندارد بودن ساختمان استيجاري آن واقع در خيابان طالقاني است.