مشاور عالي وزير بهداشت ضمن اشاره به شروط وزارت بهداشت براي بيمارستانهاي زنجيرهاي چگونگي ورود بخش خصوصي به عرصه ساختوساز بيمارستانهاي آموزشي را توضيح داد.
دكتر داوود دانش جعفري در گفتوگو با ايسنا، درباره برنامه وزارت بهداشت براي احداث بيمارستانهاي زنجيرهاي و در تعريف اين مقوله گفت: زماني كه نام و برندي از يك بيمارستان در كار خود و ارائه خدمات مؤثر موفق ميشود، ميتواند در شهرها و استانهاي ديگر هم بيمارستاني به همان نام تأسيس كند.
وي افزود: منظور از بيمارستانهاي زنجيرهاي آن است كه اگر يك بيمارستان به عنوان يك واحد اقتصادي مستقل موفق باشد و وزارت بهداشت نيز از آن رضايتمندي داشته باشد، اجازه خواهد داشت در جاهاي ديگر هم همان شعبه را ايجاد كند. اكنون در حال كار در اين زمينه هستيم، به عنوان مثال اكنون مؤسسه محب در حال حركت به سمت زنجيرهاي شدن در سطح كشور حركت ميكند. مسلم آن است كه اين موضوع امري زمانبر است.
دانش جعفري تأكيد كرد: زنجيرهاي شدن بيمارستانها منوط به آن است كه ابتدا خود آن بيمارستان به يك واحد اقتصادي مستقل تبديل شود كه اصطلاحاً به آن هيئت امنايي ميگوييم. پس از آن، اين واحد اقتصادي مستقل ميتواند براي ايجاد شعبههاي ديگر در استانهاي ديگر سرمايهگذاري كند و حتي ممكن است اين امر را با يك شريك خارجي يا داخلي انجام دهد.
دانشجعفري تأكيد كرد: در انتخاب كساني كه در اين عرصه سرمايهگذاري ميكنند بايد رقابت وجود داشته باشد. راهحل اين موضوع نيز آن است كه مناقصه برگزار كنيم و كساني را كه كمترين پيشنهاد قيمت را ميدهند و در ضمن از نظر وزارت بهداشت بهترين شرايط را دارند، انتخاب كنيم.