کد خبر: 695969
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۱
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران در گفت‌وگو با فارس:
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران گفت: از ۲۸ بهمن تا اول اسفند به مدت سه روز نمایشگاه بین‌المللی مدیریت بحران در مجتمع شهر آفتاب برگزار می‌شود.

مرتضی اکبرپور در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس، درباره برگزاری نمایشگاه مدیریت بحران اظهار داشت: از 28 بهمن تا اول اسفند به مدت سه روز نمایشگاه بین‌المللی مدیریت بحران در مجتمع شهر آفتاب برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه بین‌المللی کشورهای مختلف در حوزه مقابله با بحران حضور دارند و دستاوردهای خود را در این خصوص ارائه می‌دهند.

وی افزود: در مدت برگزاری نمایشگاه اساتید مرتبط با بحران نیز حضور دارند و کارگاه‌های تخصصی در سطح ملی و استانی برگزار می‌شود تا راهکارهای مقابله با بحران شناسایی شود.

اکبرپور بیان داشت: از شرکت‌های داخلی و خارجی در تأمین و تولید تجهیزات مرتبط با بحران نیز برای حضور در این نمایشگاه دعوت به عمل آمده است تا بتوان از تجربیات آنها نیز استفاده شود.

وی به پیچیدگی مدیریت بحران در کلان‌شهرها اشاره کرد و گفت: با وجود ساختمان‌های بلندمرتبه و سیستم‌های مختلفی که در کلان‌شهرها وجود دارد به همین دلیل در صورت وقوع بحران با پیچیدگی‌های مختلفی مواجه هستیم و قطعاً دیگر روش‌های سنتی برای بحران پاسخ نمی‌دهد و باید از تکنولوژی‌های جدید بهره برد که برگزاری این نمایشگاه نیز در جهت آشنایی با این نرم‌افزارها و سخت‌افزارها است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار